Om en vecka har jag sommarlov

Dagarna springer iväg och nu är tentaveckan nära. Snart är det över för denna gången! Galet ändå att om en vecka har jag gått ur fyran(!?!?!) och börjar sista året till hösten. Hur är det ens möjligt??
 
Veckan har varit till största del som jag skrev i förra inlägget plus lite till. I onsdags kom massören och gick igenom Lissie lite snett ifrån höger. Jag missade det mesta för hon började när jag var på jobbet, men hon hade släppt på en hel del spänningar i framförallt bogen och framdelen. Därefter skulle jag rida en sväng i skogen men det slutade med 40 minuters betande istället. Nöjd tjej! 
 
I torsdags åkte jag och pluggade hos en klasskompis efter jobbet i några timmar. Därefter åkte jag på 5 års kalas innan jag tog med mig mamma och pappa till stallet. Jag och mamma betade hästarna medans pappa gjorde allt i stallet, bra arbetsfördelning! 
 
Igår var jag till skolan på första gången sedan mitten av mars. Galet! Vi var ett gäng som pluggade där ett par timmar. På kvällen följde föräldarna med till stallet igen, pappa började mocka hagen medans jag red Lissie och mamma gick med Cooper. Därefter hjälpte vi till att mocka det sista för att göra det enkelt att mocka varje dag fram till och efter avmaskningen. Tänkte pricka in den i början av veckan så det ska vara lätt att underhålla hagen då!
 
Idag står det elva timmars jobb på schemat innan jag får åka till stallet och greja! Imorgon har jag hoppträning och måste även pricka in lite plugg på det. Nu vill jag ha sommarlov tack!
 

Kommentarer
Frida

Härligt med lov snart! Och sen med endast ett år kvar av studier. Hur känns det? :) Sundsvall är ju en väldigt mysig studentstad, var där uppe många gånger när min syster studerade där :)

Svar: Jaa det är riktigt konstigt faktiskt, en rädsla för vad man ska göra sen när man är klar haha! :D Men det löser sig alltid :D Vad roligt :D
My Nordqvist

Tid: 13:51:13
Datum: 2020-05-30
Hemsida: http://fridachristina.com/
Hilma Eklund

Ja jag håller med om att tiden går sjukt snabbt! Hur kommer det sig att det alltid känns så?!
Åh vad skönt för henne med lite massage, det var hon nog väldigt nöjd med 🥰

Svar: Jaa fattar inte heller haha!! Jaa det blev hon :D
My Nordqvist

Tid: 18:50:36
Datum: 2020-05-30
Hemsida: http://www.nouw.com/hilma
Emelie Andersson

Åh sötnosarna! Så skönt att du snart har sommarlov, som du kan njuta då och slippa plugget ett tag! Vad skönt att du har fått ordning på hagarna😃 har du sett att du blev min veckans inspo i söndags? ❤️

Svar: Jaa verkligen!!! Ååååååh tack fina du, ska kolla!!!!! <3 <3
My Nordqvist

Tid: 20:54:59
Datum: 2020-05-30
Hemsida: http://nouw.com/emelieanderssoon
Emma Engström

Ihh vad skönt för dig att det snart är slut, all lycka till det sista nu vännen!! KRAM <3

Svar: Tack!!! :D
My Nordqvist

Tid: 21:35:11
Datum: 2020-06-02
Hemsida: http://nouw.com/emmaengstrom
Josefine

Så härligt att sommarlovet är så nära!😍

Svar: Verkligen!!! :D
My Nordqvist

Tid: 13:56:03
Datum: 2020-06-08
Hemsida: http://jlandgrens.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: