En annorlunda men ändå vanlig jul

 
Julhelgen började med uppesittarkväll. Det är faktiskt inte något som vi brukar göra, men detta ovanliga år ska man såklart göra lite mer ovanliga saker. I en paus (mellan bingosarna såklart) gick vi ut och eldade lite med grannarna och myste en stund. 
 
 
På julaftonsmorgon var vi ett gäng i stallet som begav oss ut på en liten julaftonsritt. Jag på Cooper och Joline följde med på Lissie. Vi fick lite frost så det var någon form av vit nyans på backen. Får vara glad för det lilla! 
 
 
När jag kom hem från stallet var det raka vägen ut igen, fast denna gång ner till Fagerstranden som är nedanför oss. Vi gick ett varv discgolf innan vi fikade med några kusiner med familj och mormor, morfar, farmor och farfar. Större delen av rövarbandet helt enkelt. Vi fick äntligen se solen och en blå himmel och det vart en väldigt bra start på julafton!
 
 
Därefter gick alla hem till sitt. Duschade och sminkade mig, minns inte ens senast jag sminkade mig?? Kändes onödigt men samtidigt roligt att få fixa sig nångång, haha. Kollade på Kalle, åt mat och godis och bara massa soffhäng. Gick också ut och eldade på kvällen igen och bara myste på hemma.
 
 
På juldagen åkte hela rövarbandet ner till Smacken och grillade igen. Vi tog med oss toast och lite fika. Minns inte senast jag var där nere någon annan årstid än sommaren så det var roligt att äventyra lite på hemmaplan.
 
Helt klart en bra julhelg där vi träffats allihopa utomhus och myst på med grillning, istället för att alla trängs i en soffa. Kanske kommer bli en ny tradition?