GOTT NYTT ÅR!

Nu börjar det närma sig nyår hemma hos er också! Jag ligger just nu i sägen ganska dödstrött på grund av att brandlarmet gick halv 7 tidigare imorse. Hela hotellet fick utrymmas och brandkåren kom. Fem minuter senare fick vi gå in igen... Bra start på det nya året!! Men skönt att det var falskt alarm ändå. Nu kan 2018 bara bli bättre ;)
 
Igår hade vi problem med att hitta en restaurang för det var fullbokat överallt. Slutade med att vi hamnade på en pizzeria som serverade stenungsbakat. Efter över en timmes väntan kom servetrisen och sa att de glömt registrerat vår beställning. Bra jobbat! Dröjde en stund till innan vi tillslut fick våra pizzor. Goda var de iallafall! 
 
Det var det ett evenemang nere vid lagunen från åtta till strax efter tolvslaget. Vi var där från halv tio ungefär eftersom det dröjde med maten fast det räckte alldeles utmärkt för det blåste litegrann vilket gjorde det småkallt. Det var småmysigt och när tolvslaget kom var det massa fyverkerier. Som det brukar vara på nyår helt enkelt!