Snön är tillbaka

Jag och Cooper hade en sista mysig uteritt i snön idag. Han var riktigt taggad efter sina två vilodagar så han drog på rejält när han fick chansen. Jag såg däremot ingenting på grund av snön i ögonen så jag fegade ur och bromsade honom en del, tänkte att det var onödigt att flyga av och halvdö såhär två dagar innan avresa ;)
Mötte sedan upp Jenniefer och Emma för en mysig farväl fika som Jenniefer så fint uttryckte det. Skulle egentligen tränat efteråt (vilket hade behövts efter den fikan) men jag skippade den och satt mig ner och funderade över min labb istället. Felsökte hela programmet tills jag upptäckte att det inte ens var fel någonstans utan jag som bara var ute och cyklade. Smart där!! 

Senaste dagarna

I måndags var vi på relaxen på Himlabadet och det var riktigt skönt. Åt lunch där och hade det mysigt. Hade sedan ett fyra timmars jobbpass på kvällen innan jag landade hemma. Cooper fick en välförtjänt vilodag efter helgens tävlingar. 
 
Igår fick jag gå upp tidigt för att hinna med stallet innan skolan. Vi gick på en promenad i skogen och både Cooper och jag fick kämpa på i djupsnön. Men det var en mysig tur!! Därefter var dagen igång, hade skola 10-20 med endast programmering. Kan säga att det var lagomt segt... Har drygaste labben vi ska göra och jag har börjat gett upp ganska rejält med tanke på att jag missar typ allt. Detta är liksom första labben av sex stycken... Ska iallfall försöka få klar denna så får vi se vad som händer sen. 
 
Idag ska Cooper ridas och jag ska städa ur rejält ur sadelkammaren, sådant som inte kommer användas av Olivia när jag är borta. Imorgon är nämligen sista dagen jag får pussa på honom på 5 veckor(!!!) 
 
Meeen nu är det bara sätta igång om jag ska få något gjort idag!!
 
Nu är förresten mitt hår klippt (även fast det ser snett och vint ut på bilden haha), så ni som var orolig över mina toppar kan ta det lugnt nu ;)

<3