Pay and jump färsta 13e juli

Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300 f/4-5,6Di VC USD

 

Min lilla kämpe! Det blev två rundor i 90cm för oss igår och det gick lite som förväntat. Redan på framhoppningen var han tveksam och det kändes verkligen att han tyckte det var obehagligt. Vände jag upp mot lilla sög han tag i hindret och hoppade med glädje precis som han gjort tidigare. Vände jag istället upp mot räcket eller oxern stod han emot jättemycket.

 

På banan var han spänd och stod emot konstant. Jag drev och drev och drev men vi kom inte framåt. Kändes 15 meter innan hindret att han var tveksam och när jag drev gick det bara saktare. Han stängde alltså av helt och hållet. Men, men, vi tog oss runt till slut.

 

Andra rundan gick bättre. Fick fram honom en aningens mer men skulle behövt några växlar till. Några hinder vågade han sig över på första försöket och några stannade han en gång på. Var fyran som han var mest skeptisk till men han tog sig över.

 

Jag vet ju varför han beter sig som han gör för tillfället och det är inget konstigt alls när det gäller Cooper. För en vecka sedan litade vi på varandra till 110% men efter senaste hoppträningen är nog den procenten nere på 0. Hur ska vi då ta oss runt en bana felfritt? Nu ska vi leka runt hemma på låga hinder och få upp förtroendet för varandra och att han ska tycka det är roligt igen! Vi vet att vi kan!  


Kommentarer
Isabella

vad kul :)

Svar: :D
My Nordqvist

Tid: 16:50:20
Datum: 2017-07-14
Hemsida: http://behuy.blogg.se
Denise

Vad duktiga ni är som kämpar på. Fina är ni också! <3

Svar: Tack så mycket :D
My Nordqvist

Tid: 19:48:25
Datum: 2017-07-15
Hemsida: http://hundlivet.se
H Fransson

Det där är helt rätt inställning! Det går upp och ner och ibland får man bara backa och få tillbaka förtroendet lite för att sedan fortsätta vidare som om svackan aldrig funnits där. Tycker du är så himla duktig med honom! :D

Svar: Ja men precis!!! Tack så himla mycket :D
My Nordqvist

Tid: 12:31:39
Datum: 2017-07-17
Hemsida: http://madeforme.webblogg.se/
Emelie Andersson

Bättre lycka nästa gång, men ni kämpade er igenom det och jag tycker du ska vara stolt över dig som gjorde det :) Ni kommer fixa det galant :)

Svar: Tack så jättemycket :D
My Nordqvist

Tid: 11:49:23
Datum: 2017-07-18
Hemsida: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: