GOTT NYTT ÅR!

Nu börjar det närma sig nyår hemma hos er också! Jag ligger just nu i sägen ganska dödstrött på grund av att brandlarmet gick halv 7 tidigare imorse. Hela hotellet fick utrymmas och brandkåren kom. Fem minuter senare fick vi gå in igen... Bra start på det nya året!! Men skönt att det var falskt alarm ändå. Nu kan 2018 bara bli bättre ;)
 
Igår hade vi problem med att hitta en restaurang för det var fullbokat överallt. Slutade med att vi hamnade på en pizzeria som serverade stenungsbakat. Efter över en timmes väntan kom servetrisen och sa att de glömt registrerat vår beställning. Bra jobbat! Dröjde en stund till innan vi tillslut fick våra pizzor. Goda var de iallafall! 
 
Det var det ett evenemang nere vid lagunen från åtta till strax efter tolvslaget. Vi var där från halv tio ungefär eftersom det dröjde med maten fast det räckte alldeles utmärkt för det blåste litegrann vilket gjorde det småkallt. Det var småmysigt och när tolvslaget kom var det massa fyverkerier. Som det brukar vara på nyår helt enkelt!
 

Snart lämnar vi 2017 bakom oss

Tänk att det redan är nyårsafton!! Hur snabbt går egentligen tiden om jag får fråga?? Om ungefär sju timmar står jag vid en lagun nere vid vattnet och firar in 2018. Ni där hemma har ytterligare tolv timmar på er att försöka göra nånting bra av 2017 medans jag påbörjar det nya året. 
 
Nu måste jag ta och fixa mig för strax ska vi röra oss från hotellet för att äta något gott. Måste avsluta året med en god måltid, ellerhur ;) 
 
GOTT NYTT ÅR!!
 
Och bara för att det var ett tag sedan bjuder jag på några ovisade bilder på min älskade lilla ponny. Bästa avslutet för årets sista inlägg. Ååååh vad jag längtar efter Cooper-pussarna <3 

Foxton Beach

Igår begav vi oss ner till vår slutdestination, Wellington. Nya Zeelands huvudstad! På vägen ner stannade vi till på Foxton Beach då det är en av de finaste stränderna på västkusten (som inte är jättekänd för fina stränder annars). När vi gick tillbaka till bilen mötte vi fyra hästar, drömmen att rida längs dessa milslånga stränderna!!
 
När vi kom fram till hotellet solade vi en stund på terassen innan vi begav oss ut på en tur runt staden och strandpromenaden. Vi kommer nog ha det vi gör dessa dagar!!