Julhelgen

Julen börjar närma sig sitt slut och jag hoppas att alla ni där ute haft en bra jul. Jag har haft det bra men det känns skönt att det dröjer hela 2 år tills nästa gång ;) Nästa år är jag och familjen nämligen i Nya Zeeland om allt går som det ska. 5 veckor på andra sidan jorden, kan inte klaga! 
 
Julafton var som en julafton brukar se ut för oss. ca 30 pers med släktingar hit och dit, äta tills man spyr och sedan fortsätta äta. Något mer intressant hände nog inte haha! Igår satt vi ett par timmar och planerade resan och på eftermiddagen kom några släktingar och åt mat (alltid hungrig). Igårkväll var vi på krogen men blev hemgång redan vid 12 ungefär så det var väldigt skönt att komma hem i bra tid. 
 
Nu på morgonen har jag och Mattias bara slappat och jag väntar på att brorsan ska vakna så vi kan dra iväg på Birsta. Ikväll kommer farmor och farfar och äter middag (mat var det ja) så det rullar på. 
 
Cooper har vilat sen i fredags så har lite dåligt samvete för det, men samtidigt har inte hans sår läkt helt och hållet än plus att han ändå kommer vila under nyår så då kan han lika gärna få en mini vintervila. Ska ta någon tur under veckan tills jag åker och om en vecka sätter vi igång igen på riktigt. 
 

Kommentarer
Jessica Högberg

Mat nära och kära i all ära men resan låter inte obehaglig...

Svar: Nä precis haha ;)
My Nordqvist

Tid: 22:40:13
Datum: 2016-12-26
Hemsida: http://lchftrollet.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: