Återupplivad för ett tag

Inga bilder, inget att berätta och väldigt lite datorid från min sida passar inte en blogg. Tyvärr. Vad har jag gjort något för intressant då? I princip ingenting så jag har inte ens velat tänka på att försöka klura ihop något här. 
 
Händer inget speciellt med Cooper. Promenader förra veckan och han blev longerad igår och idag. Gör det även imorgon och sedan blir han helt ståendes till nästa vecka då vi kör igår igen! 
 
Annars i livet så var Erik här i helgen. Även en anledning till att jag blev oaktiv. Var på agillity och kollade på Funny som jag berättare lite om. Var även på birsta och köpte några nya saker, som jag tänkte lägga upp bilder på när jag tar tag i det. Fick en kofta av min snälla pojkvän i födelsedagspresent (fyller faktiskt år nästa onsdag (!!)).
 
Pappa har ringt halebop och fixat så jag får abonnemanget som dom egentligen tagit bort. Det jag surade över i flera dagar och även lite nu fortfarande haha. Blir ingen skillnad i månaden men "bara" 500kr dyrare för själva mobilen än vad det skulle blivit innan abonnemanget togs bort. Fasiken vad jag längtar tills jag får en fungerande mobil. Tänk bara att kunna gå in på hemsidor eller mobilblogga och sådant. Fantastiskt haha!
 
Nått mer då? Åker till Vemdalen på tosdag fram till måndag. Lär bli lika dött som det varit de senaste dagarna här fram till nästa vecka tyvärr. Be right back!!
 
 

Ridsugen

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Rebbe
 
En vecka med fem promenader och två dagars vila är nu avklarad och jag tänkte faktiskt fortsätta på detta spår. Åker till Vemdalen på torsdag så då tänkte jag gå och longera eller släppa han lös i ridhuset de tre första dagarna nu i veckan. Han ska ändå bli ståendes fram till tisdag nästa vecka då jag kommer hem igen. Ingen idé att börja rida då utan då har han varit ryttarfri i två veckor. Sedan ska vi tillbaka och då ännu bättre!

Två placeringar

Det blev riktigt dålig kvalité på bilderna med mitt zoomobjektiv. Verkligen inte något för inomhus fotografering! Någon som kan ge mig några tusen så jag kan köpa mig ett nytt bra?? 
 
Igår kollade vi på två tävlingar då blev hon diskad båda gångerna har jag för mig. Tredje och sista kollade vi inte på men då hade hon kommit trea! Idag blev hon diskad första klassen och en vägran andra har jag för mig. Minnet på topp! Stannade inte idag heller för att kolla på sista men då hade hon endast fått någon sekunds tidsfel och kom tvåa! Duktig tjej :D