Flugan Cooper

Lilla flugan fick sig en uteritt igår med mest skritt men la in lite trav och galopp med. Carro red honom i helgen så han var lite igång även fast jag var borta. Idag tog vi ett lättare dressyrpass i paddocken. Började med att flytta honom undan skänkeln och göra lite skänkelvikningar utan att röra tyglarna. Det gick faktiskt över förväntan. När jag kände mig nöjd tog jag tyglarna och började jobba honom. Gjorde lite skänkelvikningar, förvänd galopp, serpentiner och sådant. Han var mjuk men lite trött. Klart man blir seg nu när det blivit varmt. 
 
Känns som det var evighter sedan vi var igång helt eftersom han stod från torsdag för två veckor sedan för jag jobbade hela midsommar. Red måndag och tisdag förra veckan och sedan åkte jag bort. Men nu ska vi igång igen!

Everybody wanna know, why I'm walking round with a big smile on my face


100% trasig

Bråvalla var så fantastiskt jäkla bra. Hade ett camp med underbara personer som jag gärna skulle kunna bo med året runt. Bara vänta tills nästa år och hoppas på att samma personer åker igen så det blir en favorit i repris. 
 
Just nu känner jag mig som en trasmatta som blivit överkörd av en ångvält. Men inom en snar framtid när jag hunnit landa kommer det komma massor av bilder från fina människor och underbara spelningar, till soptippen vi bodde på.