You were the song stuck in my head

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Ännu en vecka över

En dryg skolvecka avslutades på värsta sätt. Biologiprovet som jag ändå hade lagt ner kanske 4-5h plugg på och bland annat skrivit 9 A4 som sammanfattning plus gjort massa frågor 100 gånger om. Just det käraste provet gick sååå fantastiskt bra. Inte en endaste liten sak av det jag tränat på, som läraren sagt "DET HÄR MÅSTE NI KUNNA" kom med. Bara saker som vi inte ens jobbat med. Åååå vad glad jag blir. Känns iallfall skönt att det är över och man inte behöver ta med det ämnet hem på ett tag. 
 
Annars, var händer i helgen då? Övernattning på ridskolan idag. Imorgon blir jag kvar där några extra timmar för att hjälpa Jenniefer på hennes jour som innebär att ta hand om alla hästar på ridskolan och privata hela helgen. Blir nog inte speciellt länge för sedan måste jag till min lilla häst, innan det blir kväll och jag ska till Jenniefer på partaj. Söndagen innabär samma sak, hjälpa till på jouren och då blir det hela förmiddagen innan jag ska till Cooper. 
 
Hör ni inget från mig så vet ni vart jag förhoppningsvis gör! Trevlig helg och passa på att vila upp er, för det ska inte jag ;)
 

Markarbete

Igår fick Cooper mjuka upp sig lite med bommar och små hinder. Började med att endast ha travbommar (svarta) och sedan den svarta och blåa bommen. Mellan de två gjorde jag en halt eller övergång bara för att ha honom med mig då han var en aningens stark. När jag var nöjd la jag upp de två mittersta bommarna. Tog bara de två mittersta för då blir det en blandning och han måste tänka på vart han har fötterna. Övergick till ett hinder på andra sidan och hade kvar den blåa bommen. Hade ganska kort mellan för att samla honom rejält mellan. Ibland drog han iväg i första språnget och då kom vi nära. Fick till ett par riktigt fina. Tog det även från andra hållet så hindret kom först och bommen efteråt. Därefter höjde jag hindret och tog den gröna bommen med ett galoppsprång mellan. Superduktig var han. Avslutade med den röda bommen utan något galoppsprång, bara bom och sedan hinder. Tog det åt båda hållen. Tycker det är bra att ha bommar efter hindret också då det blir en påminnelse att lyfta på fötterna även då. 
 
Mellan allt red jag över bommarna också och la massa volter, övergångar, tempoväxlingar, ställde/böjde åt både håll osv. Lite mjukare blev han iallfall. 
 
Idag har jag turen att Carro rider honom. Blev väldigt passande då jag ska iväg till ridskolan om två timmar. Är övernattning med fångarna på fortet tema och då ska alla stationer fixas. Tror det var ca 30 barn också så vi lär få en del att göra. 
Bilder från senaste hoppträningen.