Det blev fel skidor idag

Ja idag blev det längdskidor. Fråga mig inte hur men så blev det. Det var inget spår utom det som blivit då folk åkt så det sög verkligen. Men överlevde 5km. Träffade också Sofia som äger Flora som jag ridit. Världen är bra liten. Efteråt kollade vi på big jump cup finalen. Var många som ramlade och bröt revben och allt va det var men inte "värre" än så. Fotade lite men var ganska långt bort för kameran men blev några bilder. Så bilder kommer när jag kommer hem men ni för nöja er med mobil bilder. Blir fint när man tar kort på kameradisplayen.
Nu ska jag nog ta mig till ica så man har nått gott att äta på ikväll! Förövrigt så om jag har tur blir det kanske ändå något roligt snart här framöver. Men bara kanske men kan ju alltid hoppas :D
KommenteraFramme snart

Efter böter av polisen ända gången pappa kör för fort idag så är vi snart framme i vemdalen. Har varit lite dött här men har pluggat sönder de senaste dagarna så jag inte hunnit. Iallafall så kan jag säga att det roliga som skulle hända blir inte av. Så bra att jag inte skrev vad det var så jag hade måstat förklarat. Men jag väntar bara på att det ska bli något annat och hoppas! :)
KommenteraFullt schema

Ganska mycket som ska hinnas med denna vecka så bloggen uppdateras när jag har tid. Har gjort ihop ett litet schema som de två veckorna fram över ser ut nu och då såg jag att jag bara hinner rida Litla en gång (bortsett från ridlektionen) denna vecka och de är imorgon. Får se hur det blir med de men hinner nog inte rida henne mer.
 
Sådär ser denna vecka och påsklovet ut. Blir i Vemdalen från torsdag till måndag och sedan i slutet av påsklovet kommer det hända roliga saker som nog kommer lyfta bloggen lite mer också! :)
 
På påsklovet ska jag försöka rida båda hästarna litegrann på tisdag onsdag och torsdag. Får se hur de blir med det :)
 
Och nu kom jag på att jag måste också göra någon svenska sak som jag knappt har kommit halvvägs på och den skulle helst vara inne idag.... Och sedan idrotten och då måste jag klippa ihop en film + utvärdering eller något. Så ska väl sluta skriva här och sätta igång kanske?
 
Vackraste
 
Kommentera