Designen

Har fixat med designen nu. Headern ville ju inte visas.. Men nu är allt bra igen ;)
.
Ska börja med en ny design snart. Vet hur jag vill ha den, men vet inte om jag kan koda så XD Men jag ska testa :D
.
Byter fortfarande bildlänkar (:
Mejla mig
monkiapa@hotmail.com
Nu ska jag ut med teddy :D

En skoldag i mitt liv

Tjena

 

Ganska lungn dag idag på skolan. På matten spelade vi spel. På svenskan skulle vi göra nått (om man var klar) och det var ett prov igentligen (alltså vissa har haft den som prov, bra jag är på att förklara). Jag lyckades få jätte mycket rätt! Men min lärare kunde inte läsa. Haha förlåt för att jag skriver fult XD Johanna kunde läsa iaf :D Spindel blev spackel? Haha fattar inte hur hon kunde läsa så :P Sedan hade jag skrivit bra när jag skulle skriva hundvalp. Tänkte samtidigt på jullov så det blev hundlov. När jag sedan skulle ändra blev det hundvalt XD Haha hon ba "hur stavar du hundvalp igentligen?" xD Tredje gången gilt! Då blev de hundvalp iaf ;)

 

På tekniken hade rebbe lurat i mig att man skulle vara klar med den dära texten tills idag, men det var såklart till nästa vecka >.> + att man skulle jobba på lektionerna. Jag lämnade in min, och då skulle vi sitta i datasalen, våran lärare var såklart inte där så vi gjorde typ allt annat än att jobba. Men jag skrev faktiskt om min text på slutet. Den ska jag lämna in nästa vecka :P

 

Hade hål halv 11 till 20 över 12 så jag cyklade hem. Åt mat och gjorde lite saker.

 

Hade so. Vi lekte soffan. Roligt!

Vi slutade jätte tidigt där så det var 50 min innan hälsokulturen börjar, och då satt vi och väntade, och när vi började frågade jag om man behövde jobba om man var klar och de behövde man inte! Så vi fick sluta. Ganska meningstlöst, vi kunde slutat 10 i 1 men då slutade vi kvart i 2..

 

Jag och julia cyklade till ica och köpte dricka och vaniljmunkar. Sedan cyklade vi hem till henne och kollade på amarican pie. Haha den var bra, men de va lite konstiga saker i den ;)

 

Nu ska jag snart äta. Trevlans! Teddy kanske bjuder på en promenad senare också :D

 

Jääätte mycket text det blev, hela min skoldag x)

Byby


Resten av bilderna