Hoppning med Mikron

Lyckades komma till stallet, blev ridning, lite besviken när jag väl kom till stallet. Blev inte columbus utan mikron, men de blev bra ändå.
.
Vi hade hoppning och skulle hoppa ett hinder på medellinjen och sedan vända upp på ett rätuppstående, sedan likadant åt andra hållet fast istället för ett rätuppstående så var det en oxer. Mikron drog jätte mycket åt vänster och sprang på sidan hela tiden på det första på medellinjen. När vi sedan skulle hoppa oxern så behövde jag inte hoppa hindret på medellinjen. Då gick det faktiskt bra. Sedan blev det en bana av alltihop.
Först så sprang han på sidan en gång på medellinjen men sedan hoppade han bra båda två hindrena, när vi sedan kom upp mot det andra hindret på medellinjen så kom det där hoppet som alltid blir när "jag" hoppar. (Lyckas alltid med ett felande hopp, missförstånd mellan mig och hästen och den hoppar antingen lite för tidigt eller lite för sent, så jag hinner inte med). Då kom vi på oxern alldeles fel så då tog vi om det och de gick väl bra :)
.
Första gången jag red Mikron också så känner väl mig ganska nöjd ändå och jag var heller inte den riktigt friska människan heller :P
Men han var faktiskt riktigt trevlig att hoppa, om man inte räknar med att han sprang på sidan och så, men man lär väl känna honom också :)
Fin mobilbild
Pigg som satan var han också :P

Ny design!

Nu har jag gjort klart den nya designen. Den blev faktiskt ganska snygg tycker jag, men om jag fick "bestämma" så skulle jag gärna ha 1000 bilder. Har så svårt att välja :P
Det som är tråkigt är att den är väldigt väldigt lik floridadesignen. Och nu avslöjar jag lite, det är bara headern som kommer ändras då. Jag kopierade hela kodningen rakt av och sedan la in en ny headern.. Men jaja, hittade ingen annan bakgrund och orkade inte sitta och leta igenom massa som man ska ladda ner sedan lägga in och fixa runt sedan ska man söka en ny osv..
.
Om det fortfarande är den gamla tryck f5 :)
Gamla                       Nya

Hoppas hoppas hoppas hoppas....

Det ser inte så bra ut med ridingen ikväll. Hoppas är det ända jag kan göra nu..
Idag ska jag städa rummet, hela huset ska städas och fixas eftersom alla i huset är sjuk. Jag hostar bara lite nu ingen feber ellet nått, så de är bra.
.
Om jag får tråkigt blir det nog att kika igenom lite bilder och sedan kanske pilla ihop en design, men de får vi se då jag inte har någon idé, men något är väl på g ;)
.
Nu ska jag ta och hämta dammtrasan som ska göra så jag blir frisk.
Hejdå ;)
Världens finaste <3