Början av året

Hästarna har haft en liten lugnare start på året, framförallt Cooper. Har slutspurten i skolan just nu så Lissie är högst upp på prion på grund av att hon ska gå Gabyträning nästa helg.
 
På nyårsdagen vilade båda (förutom Lissies ynka minuter på lina för att checka hältan som var obefintlig, tack och lov). I lördags red jag ut båda barbacka på hackamore, mysfaktor deluxe! I söndags var det löshoppningen på schemat och i måndags blev det vila. Lissie skoddes och jag lyckades spendera fem timmar i stallet ändå (är man förvånad?). I tisdags joggade jag Lissie i ridhuset och Olivia red ut på Cooper. I onsdags var jag och Lissie ute med två stallkompisar på en 1,5 timmes tur i mellan 15-17 minus, kul med vinter! Förvånande nog var det inte allt för kallt, gäller att låta hästarna springa mycket så man håller igång, haha! Egentligen skulle Nea haft Cooper men hon fick förhinder så han fick tyvärr vila. Det fick han också göra igår då jag fick lägga tiden på att raka Lissie innan hoppträningen. Men idag fick han göra av med lite energi då jag fick med mig Joline som red Lissie och jag på Cooper tillsammans med Fanny och Nisse. Kom lite mer snö inatt också så de fick faktiskt plumsa litegrann. Blev en hel del trav och galopp i snön och det är helt klart det absolut bästa med vintern!! Ungefär 1,5 timme senare var vi hemma i stallet igen. Härliga turer! 
 
Gårdagens hoppträning var den första hoppningen på Lissie sedan femte december (förutom löshoppningen). Hon var extremt taggad och tyckte att livet var en fest. Hoppade ett litet hinder på volt med bom framför och bakom, och hon öste mest på och rejsade över bommarna. Hon blev väldigt fin stundvis och satt sig fint på bakbenen men direkt hon fick syn på hindret var det tack och hej. Hoppade också bom-räcke-bom snett igenom och det gick ändå lite bättre. Ska prova hoppa på peewee bettet och se om det går att få lite mer kontroll utan att det blir för skarpt. Roligt att vara igång igen åtminstone!
 
 
 

Kommentarer
Henrik Olsson - Föreläsningar

Lycka till med träningen :)

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 09:15:57
Datum: 2021-01-09
Hemsida: http://https://www.henrikolsson.eu
Beatrice

Ser så härligt ut med videon på hästarna 🥰

Svar: Jaa :D
My Nordqvist

Tid: 10:19:23
Datum: 2021-01-09
Hemsida: http://beattriicee.se
Carro

Men så mysigt att rida ute i snö 🥰

Svar: Jaa :D
My Nordqvist

Tid: 13:52:12
Datum: 2021-01-09
Hemsida: http://nouw.com/carroat
https://siliiins.blogg.se/

Hääärligt!!

Svar: :D
My Nordqvist

Tid: 17:00:26
Datum: 2021-01-09
Emelie Andersson

Så mysigt med snö, galopp i snö är fan det bästa. Man blir aldrig förvånad när man kollar på klockan och inser att man har varit i stallet flera timmar. Vad roligt med hoppträning igen 😃🥰

Svar: Jaa verkligen!! Haha ellerhur, ingen idé att kolla klockan ens haha ;)
My Nordqvist

Tid: 18:15:51
Datum: 2021-01-09
Hemsida: http://https://nouw.com/emelieanderssoon
Annie - Stora Små Äventyr

Låter jättehärligt :)

Svar: :D
My Nordqvist

Tid: 18:18:46
Datum: 2021-01-09
Hemsida: http://biglittleadventures.se
Jennie

Fina hästar !!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 07:10:52
Datum: 2021-01-12
Hemsida: http://https://minbloggblogg.blogg.se/
Anita

Härligt :D

Svar: :D
My Nordqvist

Tid: 10:45:32
Datum: 2021-01-13
Hemsida: http://siliiins.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: