Om en vecka har jag sommarlov

Dagarna springer iväg och nu är tentaveckan nära. Snart är det över för denna gången! Galet ändå att om en vecka har jag gått ur fyran(!?!?!) och börjar sista året till hösten. Hur är det ens möjligt??
 
Veckan har varit till största del som jag skrev i förra inlägget plus lite till. I onsdags kom massören och gick igenom Lissie lite snett ifrån höger. Jag missade det mesta för hon började när jag var på jobbet, men hon hade släppt på en hel del spänningar i framförallt bogen och framdelen. Därefter skulle jag rida en sväng i skogen men det slutade med 40 minuters betande istället. Nöjd tjej! 
 
I torsdags åkte jag och pluggade hos en klasskompis efter jobbet i några timmar. Därefter åkte jag på 5 års kalas innan jag tog med mig mamma och pappa till stallet. Jag och mamma betade hästarna medans pappa gjorde allt i stallet, bra arbetsfördelning! 
 
Igår var jag till skolan på första gången sedan mitten av mars. Galet! Vi var ett gäng som pluggade där ett par timmar. På kvällen följde föräldarna med till stallet igen, pappa började mocka hagen medans jag red Lissie och mamma gick med Cooper. Därefter hjälpte vi till att mocka det sista för att göra det enkelt att mocka varje dag fram till och efter avmaskningen. Tänkte pricka in den i början av veckan så det ska vara lätt att underhålla hagen då!
 
Idag står det elva timmars jobb på schemat innan jag får åka till stallet och greja! Imorgon har jag hoppträning och måste även pricka in lite plugg på det. Nu vill jag ha sommarlov tack!