Kvällsmys i stallet

 
Igår efter jobbet åkte jag till stallet och spenderade dagens sista timmar där. Åkte inte hem förrän närmare halv elva, himla mysigt! 
 
Lissie var först ut och hon var lugnare än vad jag hade förväntat mig. Förra veckan blev hon tokig i stallet för att hon inte kunde vara nere och bossa över gänget i sommarhagen. Men hon stod lugnt för det mesta nu! 
 
Red på planen hemma och kollade mest läget med henne. Efter en kortare uppvärmning försökte jag få henne lugn när jag satt ner i sadeln (sitta ner = galopp tycker hon) och det gick väldigt, väldigt bra! Hon lyssnade superbra på min mage och röst och gjorde superfina halvhalter, nästan lite för tydliga ibland för hon bröt nästan av, och lyssnade fint framåt igen. Blev väldigt förvånad när det gick så pass enkelt, haha. 
 
Cooper fick också gå på planen. Blev mest galopparbete på honom och att han ska gå f r a m å t  i galopppfattningarna. Ibland blir han lite för expert på att galoppera i princip på stället. Han är bra rolig med sina finurliga idéer, men det kan man få ha när man är en söt ponny. Lillgrabben <3