En färgklick på golvet

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Chilli.se
 
Ni kanske minns att jag renoverade mitt rum för ungefär ett år sedan? Jag har fortfarande inte visat slutresultatet, vilket är av en ganska enkel anledning – det är fortfarande inte klart. Själva renoveringen och alla möbler är på plats, men jag har inte fått upp något på väggarna. Jag har inte heller tagit tag i att fixa en matta och därför har jag spanat in utbudet av trasmattor hos Chilli.
 
Mitt rum har fyra vita väggar varav ena är en tapet med lite skimmer. Utöver det är sängen vit, garderoben vit, sminkbordet vitt och till sist hyllan eller bänken som jag har är vit. Det enda som inte är vitt är golvet, så min tanke var att få in någon form av gammelrosa, åt det beiga eller gråa hållet, i detaljerna. Jag har en ganska klar bild av hur jag vill ha det men jag har bara inte tagit tag i det.
 
Nu när jag kollade in utbudet hos Chilli hittade jag flera mattor som platsade in i min huvudbild och bland annat dessa tre. Den runda hade varit fin under sminkstolen och den i mitten hade platsat fint framför garderoben eller nedanför sängen.
 
 
 
När jag scrollade på hemsidan fastnade jag också för andra trasmattor med mer färg och mönster. Den till vänster hade enligt mig varit riktigt häftig på ett vitt golv.
 
 
 
Det finns verkligen otroligt mycket fina trasmattor, både mer stilrena och även de med mer färg och mönster. Är ni också ute efter en ny matta eller är bara nyfikna på vad som finns? Då tycker jag att ni ska kolla in utbudet hos Chilli!