Inte som planerat

Min sista arbetsdag blev istället till två veckors fortsatt jobb. Fick några extra lagoma pass och går inte riktigt att tacka nej till lite mer pengar. Denna vecka jobbade jag endast måndag samt idag och därför har jag spenderat resterande dagar i stallet. Har blivit kring sju timmar varje dag då jag tog tag i projektet att raka båda hästarna. Det tog sin lilla tid men nu är det överstökat för denna gången. Rakade faktiskt benen för första gången på Cooper också, har världens snyggaste ponny nu ;) 
 
Dagarna rullar snabbt förbi så jag tycker att vi tar och kikar på lite höjdpunkter från veckan som varit.
 
 
I lördags började jag dagen med tävling och min fina häst levererade en dubbelnolla. Inte alls nöjd med min insats då jag gjorde det väldigt svårt för henne vid flera tillfällen, men hon löste allt! Därefter blev det lite poolhäng hos Fanny och vi myste på till sent. 
 
Upp tidigt dagen efter och iväg på tävling igen. Precis innan jag skulle ta sista språnget på framhoppningen ramlade en tjej av på banan och ambulans behövde komma. Blev 50 mintuers paus och efter det ville inte Lissie vara med. Hon tyckte att hon var färdig och jag valde att utgå. Riktigt, riktigt tråkigt men inte så mycket att göra åt. 
 
 
I onsdags hade vi hoppträning. Nyrakad fröken och vet inte om hon också var revanschsugen eller något för hon var helt tokig. Direkt hon förstod att vi skulle hoppa och jag tog henne i munnen för att bromsa sparkade hon bakut, men hon hoppade jättenöjt. Efter hindret fick jag bromsa utan någon sur min. Hon ville köra sitt rejs helt enkelt. Hon var helt dränkt i svett efteråt, inte många torra partier på schabraket som ni kan se, haha! 
 
 
Igår var det Coopers tur att bli rakad och han firade det med ett sandbad. Härligt värre tyckte han! 
Han ska börja förberedas inför två-dagars tävling nästa helg. Årets första för hans del och det ska bli roligt att åka iväg igen med honom. Spännande och se om han kan hålla sig i skinnet ;)