När värmen tittade fram

 
I tisdags fick vi prova på lite sommarvärme och hästarna såg ut att vara väldigt nöjda över det. När jag kom till stallet låg Lissie och njöt i hagen vilket var väldigt roligt att se. Hon är onödigt stressad och att se henne slappna av så pass i hagen är skönt. När jag gick ner i hagen hade de bytt roller och det var Coopers tur att få sova en stund. Satt mig ner i hagen och Lissie ställde sig mitt ovanför mig och njöt. Cooper däckade totalt och jag fick för första gången se en häst som drömde. Han sparkade med benen och sedan låg han och skakade samt att ögonen och öronen fladdrade på som tusan, kolla klippet nedanför. Såg ut som han var döende men efter ett tag vaknade han blixtsnabbt och såg ut som en annan brukar göra när man vaknar hastigt efter att man drömt något konstigt, haha! 
 
 
När Cooper ställde sig upp och fick nog av hagmyset red jag Lissie. Vi gick bort till ena paddocken vid ridskolan för jag såg att det stod några sockerbitshinder där. Jobbade med galoppombyten över dom och från höger till vänster är det inga problem alls, lite värre åt andra hållet. Hon blir extremt på i handen och vägrar byta. Hon landar också gärna i vänster galopp så jobbade med att hon skulle behålla höger galopp efter hindret. 
 
 
Igår hade jag föreläsning och även en labb hela eftermiddagen. Satt ute på balkongen och kunde inte direkt klaga! Mot kvällen åkte jag till stallet och red Cooper en kortis på planen. Galopperade mest och han var så himla fin. Dax att börja träna lite mer på travjobbet nu, men det är inte lika kul haha! 
 
Därefter fick Lissie gå ut på en skrittur med Fanny och Nisse. Vi utforskade en ny väg och det fanns ännu mer stigar att upptäcka så nu har vi lite mer upptäcktsfärder att göra!