Plus och minus den senaste veckan

Från mitten av förra veckan har det varit full rulle i mitt huvud och det snurrar bara runt massor av skolmåsten där inne. Just nu är jag inne i tentavecka och jag vill inget annat än att bli klar med denna kurs. Har därför inte haft något roligt att bjuda på senaste tiden och egentligen inte nu heller, men jag tar och gör en plus/minus för de senaste sju dagarna. 
 
- Tentavecka
- Ena labben som måste göras klart fortare än kvickt 
- Snöstorm
- Hästarna vilade onödigt många dagar
- Qurre tappade en sko
 
Utöver tentan har jag tre labbar varav en som inte är färdig, den måste alltså göras så jag kan lämna den kursen bakom mig. Jobbade med den på skolan med några kompisar till sent flera dagar förra veckan så jag blev slut i huvudet och lät hästarna stå. Det blev även snöstorm vilket också gjorde att de fick vila. Och pricken över i:et var när jag väl skulle rida så hade Qurre tappat en sko. Tre ytterligare dagars vila på honom... check...
 
 
+ Renoveringen av mitt rum
+ Cooper har gått två klockrena dressyrpass
+ Fest i lördags
+ Qurre har alla fyra dojjor på plats (...hittills)
 
Mitt rum är färdigmålat och tapetserat så det är bara möbler och sådant kvar nu. Håller på att sätta upp en ny garderob som just nu är halvbyggd och sedan ska jag köpa inredning till den. Älskart!! När jag äntligen tog mitt upp på hästryggen igen gick Cooper två klockrena dressyrpass trots att jag knappt kan minnas senast vi dressyrade "på riktigt". Superkul!! Var på fest i lördags och självklart var det kulkul. Avslutningsvis fick Qurre på sig en ny sko i söndags, bara hålla tummarna att allt sitter på plats ett tag till.