Strandhäng 5.0

Hallå allesammans! Ingen kan ha missat vädret som vi bjöds på förra veckan och jag var ledig (?!?!?!?!) så därmed var jag mer sugen på att hänga på stranden än att sitta inne med en dator. 
 
Dundervädret slog till i onsdags hos oss och jag hade turen att börja klockan två vilket innebar några timmars sol och strandhäng innan jobbet. Dagen efter jobbade jag min sista dag innan en ledig helg och slutade redan klockan ett vilket var ganska fantastiskt. Åkte hem fort som tusan och slängde mig i en solstol innan jag bestämde med ett par kompisar att vi skulle åka och bada. Blev där fram tills kvällen då jag kom hem och blev bjuden på vin av grannen innan jag åkte till en annan strand med en annan komps och åt lite gott i solnedgången. 
 
 
Ett tips från coachen: Bubbliz drickan fick 0/10 och de rosa barnglassarna 10/10
 
Fredag innebar självklart strandhäng, från elva till fem. Detta märktes på min kropp efteråt (ni vet, jag bränner mig inte i Sverige så jag behöver ingen solskyddsfaktor) och framförallt var det rumpan som fick ta riktigt med stryk av solen (men nu några dagar senare är den brun hehe). På kvällen gick vi ut och åt med min moster och kusin innan jag fortsatte vidare till lite partaj med kompisarna. Blev en relativt tidig hemgång för större delen av gänget inklusive mig var ganska slitna. 
 
 
Kan ni gissa vad som hände i Lördags? Jo men då åkte vi till en fjärde strand. Jag och pappa placerade oss under parasollet förutom några stunder när jag solade lite framsida och sprang ner i sjön. Sommar alltså <3
 
 
Lördag kväll, söndag förmiddag och kväll hjälpte jag till i ett travstall med att släppa ut/ta in, fodra, mocka osv. Fick lite sol på mig då också enligt min linnesbränna. Var hemma ett par timmar över dagen på söndagen i väntan på att ta in de små djuren och såklart hamnade jag i solstolen igen men efter en timme fick jag ge upp för då ville inte kroppen mer.
 
Nu däremot är det en ny vecka med 50 timmars jobb framför mig, temperaturen har återgått till härliga 15 grader men det är nog min hud ganska nöjd över, haha!