Det perfekta julklappstipset

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Trademax
 
Hallå på er därute i vintermörkret! Är det bara jag som varje sommar glömmer bort hur mörkt det blir under vintern?? För min del är det väldigt påtagligt när jag är ute så pass mycket med hästarna, och framförallt nu när det lite oplanerat står tre hästar som väntar på mig i stallet. Förutom mörkret börjar även kylan komma och när en annan knappt överlevt någon enstaka minusgrad som vi haft nu känns det hoppfullt inför vad som komma skall.
 
Fast trots kylan och mörkret är vintern väldigt mysig enligt mig. Bland det bästa med vintern måste ändå vara att krypa ner i soffan med en pläd, en varm kopp te eller choklad, och varför inte en pepparkaka och lussebulle till det? Om ni då kom på att ni inte har den perfekta pläden eller filten måste ni kolla in utbudet hos Trademax där det finns massor av mysiga plädar! Enligt mig kan man aldrig få för många filtar, men om ni nu känner att det börjar gå överstyr på den fronten skulle det kunna vara en perfekt julklapp också!
 
 
Mina personliga favoriter är dessa typer av plädar för de är så himla gosiga. Jag blev själv väldigt sugen på den rosa till vänster då den ser jättemysig ut och har en utsida av sammet!!
 
 
Dessa är också himla fina och jag tycker det är en superfin detalj i fotändan på sängen!
 
 
Eller varför inte en fäll? Vi har en vit på vardera fåtölj i vardagsrummet och även i baksätet på föräldrarnas bil. Det uppskattas verkligen under detta vinterhalvår när det inte finns rumpvärmare på skinnsätena i baksätet, det kan jag intyga!
 
Så varför inte slå till på en julklapp till antingen dig själv eller nära och kära? En riktigt bra idé tycker jag!