Mitten av veckan

Det har varit allt för mycket varannan-dag-inlägg här och jag vet att det är tråkigt. Jag uppskattar det inte heller men det har varit en period nu där bloggen inte fått komma i varken första, andra eller tredjehand utan snarare längst ner på att göra listan. Jag har egentligen inte haft fullt upp senaste dagarna men till och med ligga i soffan har kommit före bloggen. 
 
 
Idag skrev jag en tenta som jag pluggat extremt lite till. Trots det kändes det faktiskt helt okej och det känns som att jag borde få godkänt. Bara hålla tummarna att lärarna tycker detsamma. Var också första gången jag satt näst intill alla de fem timmarna, 12.53 lämnade jag in med sju minuter till godo. Lite jobbigt med tanke på att jag började jobba klockan 13 och det är mer än två mil mellan skola och jobb. Tur att ordinarie personalen är snäll! 
 
 
I måndags fick båda hästarna en varsin uteritt. Qurre fick gå mycket framåt och Cooper försökte jag hålla in på grund av att han gärna tyckt att galoppera ute=fullt sken. Både skötte sig bra och de var nog nöjda att vara klippt för de var inte alls lika svettiga. Igår var det snö- och regnstorm och jag tänkte ta båda i ridhuset. Qurre fick trava och galoppera över några bommar. När det var Coopers tur hade det lagt sig en del blötsnö på backen vilket resulterade i styltor och då fick det bli vila för honom istället för att bege oss ut och riskera ett brutet ben eller två. Idag var mamma och pappa snälla att ta stallet efter jobbet eftersom jag inte hann med mig mellan skola och jobb. Nya tag imorgon!
 
 
Lyckan med er två ♥