Nya Zeeland i vinter

För snart två veckor sedan blev alla planer inför detta spikade då mamma och pappa bokade flygbiljetterna. Första december till femte januari kommer jag att befinna mig på andra sidan jordklotet i 5 veckor! Huur nice?!?!? 
 
Denna resa har mamma och pappa pratat om i säkert flera år och nu blir det en 50-års present till de själva och jag och brorsan har turen att få följa med. Har nog varit i ett halvvår som det varit bestämt att vi ska åka men är inte bestämt förrän det är bokat. 
 
Jobbigaste med resan kommer vara älskade Cooper. Även fast det är långt kvar har jag tänkt länge på den biten och förhoppningsvis har jag hittat bästa lösningen. Planen är att min tremänning ska ha honom några dagar under veckorna och att Carro rider några dagar för att sköta "hårdjobbet". 
 
För att allt ska gå så smidigt som möjligt har min tremänning redan träffat Cooper några gånger och i förrgår red hon första gången. Nu i fortsättningen ska hon få rida honom ungefär 2 gånger i månaden med mig på marken under våren och sedan till sommaren får hon testa honom en dag utan mig för att se att allt fungerar. Allt för att det ska vara så bra som möjligt för både henne och Cooper.  
 
Cooper och Olivia är redan kompisar, hon är väldigt lugn och därmed behåller också Cooper lugnet. Precis som det ska vara! Kommer bli toppen detta!