Två bruna

Äntligen fredag och helg!! <3 Hade endast 45 minuters skola idag sedan var jag och Jenniefer på Birsta, råkade shoppa lite mer hehhe. Dunderskönt att börja helgen på det viset! Nu ikväll har jag varit på hockey och sett Timrå vinna överlägset med 4-0. Grymt!
 
Mellan allt ihop har jag spenderat ca 4 timmar i stallet. Där möttes jag av en inte alls så lerig Cooper. Någon trivs i detta väder! Vi gick till ridhuset och gissa vad vi tränade på? Kan det varit galoppfattningar? Idag gick det superbra och känns som han verkligen börjar förstå. I höger varv går det i princip felfritt, medans i vänster behövs lite mer träning men det kommer mer och mer. Så roligt!!
 
Efter Cooper var det dax för Pecet. Var en månad sedan ungefär jag red honom sist och nu var han riktigt trevlig faktiskt. Tidigare har han inte accepterat bettet och handen på en gång utan man har fått lirkat och haft sig, medans idag var han tillfreds i munnen på en gång och jag kunde jobba med lite andra saker. Vi provade på lite skänkelvikningar för det förstår han inte speciellt mycket av och Saga tycker inte riktigt att hon kommer åt honom. Flyttade honom några steg i taget för att han skulle förstå och det gick ändå bra tycker jag. Man får gå fram sakta med säkert! Roligt att se att de är på rätt väg iallfall och jag har känt stor skillnad för varje gång jag ridit honom. 
 
Cooper ser så spinkig ut när man ställer upp PC bredvid honom. PC är några storlekar grövre haha ;)