Dressyr igår

Ni glömmer väl inte tävlingen om ett egendesignat mobilskal?? Ni hittar den HÄÄÄÄR
 
Igår stod det jobb på schemat igen 8-16. Var hemma en stund efter det innan jag for vidare till Cooper. Vi gick till ridhuset och dressyrade lite. Började med lite skrittjobb. Skänkelvikningar, halter och ryggningar. Direkt i halten körde han upp huvudet och skulle kolla på omgivningen så var bara för mig att ha tålamod tills han sänkte nacken och därefter backa och fram. Travade sedan igång i en lägre form och red mycket volter för att sedan rulla över i galopp. Han kändes inte helt eftergiven och red därför en hel del förvänd galopp. 
 
Han svarade inte så bra för högerskänkeln och vänstertygeln så flyttade honom för höger och sådant. Jag tyckte också att han kändes ganska svag men beror nog på att han inte gått så hårt ett tag och då blir han lätt sådär. Är fel att uttrycka det som svag då det mer är att han blir lat och ouppmärksam så han blir småstark och tycker att jag kan bära upp honom. 
 
På slutet blev han fin och då återgick jag till haterna och ryggningarna. Mycket bättre då såklart och han hade huvudet sänkt även i ryggningarna oftast. Märks tydligt hur viktigt det är att han får komma igång med kroppen och framförallt bakbenen. 
 
Idag ska jag göra en efterföljare på detta och se hur dagsformen är!
 

Kommentarer
MATILDA

vad duktigt du är som jobbar så mycket :D

Svar: Vill man ha pengar så är det bara att kämpa :D
My Nordqvist

Tid: 20:07:00
Datum: 2016-04-01
Hemsida: http://matildays.se
Cornelia

Vad duktig du är!

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 12:28:50
Datum: 2016-04-03
Hemsida: http://corneliae.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: