Återupplivad för ett tag

Inga bilder, inget att berätta och väldigt lite datorid från min sida passar inte en blogg. Tyvärr. Vad har jag gjort något för intressant då? I princip ingenting så jag har inte ens velat tänka på att försöka klura ihop något här. 
 
Händer inget speciellt med Cooper. Promenader förra veckan och han blev longerad igår och idag. Gör det även imorgon och sedan blir han helt ståendes till nästa vecka då vi kör igår igen! 
 
Annars i livet så var Erik här i helgen. Även en anledning till att jag blev oaktiv. Var på agillity och kollade på Funny som jag berättare lite om. Var även på birsta och köpte några nya saker, som jag tänkte lägga upp bilder på när jag tar tag i det. Fick en kofta av min snälla pojkvän i födelsedagspresent (fyller faktiskt år nästa onsdag (!!)).
 
Pappa har ringt halebop och fixat så jag får abonnemanget som dom egentligen tagit bort. Det jag surade över i flera dagar och även lite nu fortfarande haha. Blir ingen skillnad i månaden men "bara" 500kr dyrare för själva mobilen än vad det skulle blivit innan abonnemanget togs bort. Fasiken vad jag längtar tills jag får en fungerande mobil. Tänk bara att kunna gå in på hemsidor eller mobilblogga och sådant. Fantastiskt haha!
 
Nått mer då? Åker till Vemdalen på tosdag fram till måndag. Lär bli lika dött som det varit de senaste dagarna här fram till nästa vecka tyvärr. Be right back!!
 
 

Kommentarer
linah

åh så härlig bild:D! riktigt fin

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 17:51:28
Datum: 2015-04-01
Hemsida: http://nouw.com/linahs
LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Underbar bild! Älskar ljuset, färgerna, posen. Sjukt fint!

Svar: Tack så mycket :D
My Nordqvist

Tid: 18:33:26
Datum: 2015-04-02
Hemsida: http://babustylee.webblogg.se
Maja Wallström

Ooootroligt vacker bild!

Svar: Tack så jättemycket!! :)
My Nordqvist

Tid: 01:14:29
Datum: 2015-04-06
Hemsida: http://majawallstrom.se/
Liniis

Härlig bild! :)

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 15:34:42
Datum: 2015-04-06
Hemsida: http://liniiplace.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: