Designa ditt eget skal hos gocustomized

Idag kom detta ursnygga skal med posten som jag har fått hem ifrån gocustomized.se. På deras hemsida kan du kan designa ditt eget skal snabbt, smidigt och enkelt. Och vet du vad det bästa är? Det blir helt unikt! Ta fram din kreativa sida och designa ditt skal hur du vill. Du har händerna fria! Använd dina favoritbilder, mönster, logotyper och citat för det är det allra bästa som ska pryda mobilen. Hos gocustomized.se hittar man allt ifrån hårda skal, mjuka silikonskal till plånboksfodral i deras sortiment. Med deras enkla designmodul tar det endast några minuter innan du är klar att beställa hem ditt personliga skal. Dessutom erbjuder de snabb och gratis frakt i hela Sverige! 
 

Jag har tidigare haft egendesignade skal men efter att jag bytte mobil har det aldrig blivit att jag köpt något nytt. Nu äntligen har jag ett nytt skal som dessutom är ett flip plånboksfodral vilket är min favoritdesign, eftersom den även skyddar skärmen men mobilen blir fortfarande inte stor och klumpig. Jag gillar hur modellen och designen är på detta skal för plånboksfickan sitter inåt mot mobilen (vita sträcket som syns på bilden). I och med detta tror jag att korten kommer hindras från att eventuellt ramla ut vilket jag varit med om tidigare med fickan vänd uppåt. Jag gillar även framsidan som är svagt mönstrad så den inte bara är helt mattsvart. Självklart är det Cooper som fått äran att pryda baksidan för finns det något finare mobilskal än ett med sin bästis på?! Nu kommer jag aldrig glömma mobilen för Cooper ska följa mig vart jag än går!

 

Så gör som mig. Gör ditt eget Samsung s5 plånboksfodral. Gå in på gocustomized.se hemsida för att spana in deras sortiment. Unna dig en sen julklapp eller en nyårspresent till dig själv. Eller varför inte ge bort ett?