14/8 2012 Dagen som aldrig skulle komma

Iförrgår måndag. Teddy verkade lite konstigt då hon inte rörde på sig så mycket och jag fick peta på henne hela tiden för att hon skulle gå. När jag tog in henne i buren så tog hon ett hopp men när hon landade tippade hon åt sidan och började toksprattla men kom inte runt. Jag blev jätterädd och insåg att det var något som inte stod rätt till.
På kvällen när jag kom hem efter ridningen så tog jag ut henne och hon hade druckit lite vatten men inte rört varken mat eller morötter. Jag tog ut henne och nu stannade hon redan efter max 5 steg så jag fick putta på henne hela tiden.
 
Igår tisdag. Jag gick upp 10 över 8 och gick direkt ut till Teddy för att jag skulle vara med henne och se hur hon mådde innan jag skulle på birsta klockan 10. Längst fram i buren låg Teddy med huvudet nästan in i gallret. Jag tog upp henne och när jag höll i henne så tippade huvudet bakåt. Jag fick hålla min hand bakom hennes huvud för att det skulle ligga på plats.
Jag skyndade mig in till pappa och sa att dehär är inte bra. Vi kollade och pappa ringde till veterinären, dom öppnade inte föränn 9 så det var 20 minuter. Jag satt och höll henne i famnen hela tiden och när väl klockan blev 9 så ringde pappa. Det tog ett tag innan han kom fram och då var klockan 10 över 9. Tiden vi fick var halv 2. Jag blev förbannad för jag ville inte att hon skulle behöva lida med detta i över 5 timmar för jag kunde inte lämna henne ensam i buren heller. Det var liksom bara en jäkla spruta som tar 2 sekunder. Jag sa att vi skulle ringa till veterinären i stan men då ringde pappa till timrå igen och tillslut fick vi tid kvart över 10 vilket var 45 minuter bort. Jag testade att lägga Teddy i buren, jag fick lägga massa hö runt om henne för att hon skulle kunna ligga still. Jag gick ut ungefär varannan minut så efter knappt 5 minuter tog jag in henne igen.
 
Klockan 10 åkte vi iväg för att ta ut pengar och efter det åkte vi till veterinären. Där fick Teddy först narkos för att kaniner kan vara lite svåra att kunna ta sprutor på och själva avlivningssprutan kan ta lång tid innan den värker. Narkosen kunde ta upp till 10 minuter och Teddy var redan ganska borta när hon fick den riktiga sprutan. Hon somnade in ganska fort. Hon begravdes direkt när vi kom hem, i harry potter handduken som vi fick med kaninerna för över 6 år sedan.
 
Nu ligger alla fyra djur under äppelträdet. Teddy och Frida återförenades äntligen efter nästan 4 år som dom varit skilda från varandra. Jag vet att just nu hoppar dom på de eviga gröna ängarna och är lyckliga. Kanske finns det lite snö där också som Teddy kan få busa runt i!
 
Allra sista bilden på den finaste som togs i måndags på dagen. Oredigerad är den också. Det är en bild på min finaste direkt ur kameran.
Ville inte ta något kort på henne igår då hon mådde så dåligt. Det är inte så jag vill minnas henne.
 
 
 

Kommentarer
Zenitha Nordqvist

Kan fortfarande inte greppa att hon är borta. :( Men hon har det bra nu.

Svar: inte jag heller. :( ja.
My Nordqvist

Tid: 22:49:02
Datum: 2012-08-15
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/
Alexandra

Förlorade också min kanin då han blev sjuk, förra året på sommaren. :( Kan inte fatta att han är borta heller. <3 Styrkekramar till dig!

Svar: Åh :( Styrkekramar till dig också !
My Nordqvist

Tid: 10:26:21
Datum: 2012-11-10
Hemsida: http://candyland.webblogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: