Hoppning med Mikron

Lyckades komma till stallet, blev ridning, lite besviken när jag väl kom till stallet. Blev inte columbus utan mikron, men de blev bra ändå.
.
Vi hade hoppning och skulle hoppa ett hinder på medellinjen och sedan vända upp på ett rätuppstående, sedan likadant åt andra hållet fast istället för ett rätuppstående så var det en oxer. Mikron drog jätte mycket åt vänster och sprang på sidan hela tiden på det första på medellinjen. När vi sedan skulle hoppa oxern så behövde jag inte hoppa hindret på medellinjen. Då gick det faktiskt bra. Sedan blev det en bana av alltihop.
Först så sprang han på sidan en gång på medellinjen men sedan hoppade han bra båda två hindrena, när vi sedan kom upp mot det andra hindret på medellinjen så kom det där hoppet som alltid blir när "jag" hoppar. (Lyckas alltid med ett felande hopp, missförstånd mellan mig och hästen och den hoppar antingen lite för tidigt eller lite för sent, så jag hinner inte med). Då kom vi på oxern alldeles fel så då tog vi om det och de gick väl bra :)
.
Första gången jag red Mikron också så känner väl mig ganska nöjd ändå och jag var heller inte den riktigt friska människan heller :P
Men han var faktiskt riktigt trevlig att hoppa, om man inte räknar med att han sprang på sidan och så, men man lär väl känna honom också :)
Fin mobilbild
Pigg som satan var han också :P