Efter lite mer än en vecka i nya stallet

 
Två close-ups som jag tog i samband med att jag köpte detta träns till Cooper vilket är bra länge sedan. Funderar faktiskt på att den första bilden ska få vara en del av min fotovägg som jag fortfarande inte gjort än, haha! 
 
Nu har vi stått i nya stallet i lite mer än en vecka och jag trivs väldigt bra. Det känns som att hästarna också är helt okej nöjda med tillvaron för tillfället. Qurre har inte rasat i vikt vilket jag var helt hundra på att han skulle göra och han är mycket lungare än vad jag trodde han skulle vara. Om det är någon som är stressad är det lille Cooper och han har hela sin trygghet i Qurre. När han fått vara själv i hagen eller stallet har han skrikit halsen av sig efter Qurre vilket inte hör till vanligheterna så att säga, brukar vara tvärt om ;) Det har dock blivit bättre och bättre för varje dag och det dröjer nog inte länge innan de finner tryggheten i platsen också och inte bara i varandra. 
 
Stallrutinerna är också väldigt sköna för min del. Tidigare har jag haft utsläpp varannan dag medans nu har jag det ungefär en gång i veckan. Fler hästar att släppa ut såklart men bra mycket mer sällan. Samt att bara kunna gå utanför stalldörren till paddocken är otroligt skönt. Hittills är jag helnöjd som ni nog förstår!! 

Kommentarer
Jessica Högberg

Underbart! <3

Tid: 12:26:02
Datum: 2019-10-10
Hemsida: http://lchftrollet.blogg.se/
Emma Engström

Åh det är ju verkligen super att både du och hästarna trivs, vilken lycka att det blev så bra!! Precis som du skriver gäller det nog att hitta tryggheten och jag hoppas den kommer snart <3 KRAM

Tid: 18:15:07
Datum: 2019-10-10
Hemsida: http://nouw.com/emmaengstrom
IA

Åhhh..tänkte också på Qurre och flytten. Att han kanske skulle vara lite känslig med flytt, men de stöttar varandra de två. Du kanske behöver en medryttare ett tag så ni kan rida ut med båda två?

Han såg ju hellycklig ut Cooper så han är nog glad istället, det reder sig nog med tiden.

Tid: 19:50:27
Datum: 2019-10-10
IA

Cooper stöttade Qurre när han var ny och nu stöttar Qurre Cooper..vad söta de är.

Tid: 19:53:11
Datum: 2019-10-10
Amanda (Swedish Passport)

Åh, första bilden är ju verkligen så himla fin, tycker absolut att du ska printa ut den och ha på väggen! :D

Tid: 10:03:39
Datum: 2019-10-11
Hemsida: http://swedishpassport.com
Alice Lindström

Wooow vilka bilder!!

Tid: 11:05:19
Datum: 2019-10-11
Hemsida: http://alicelindstrom.se/
Josäfin Andersson

WOW vad fin första bilden blev!! :D Hoppas Cooper kommer till ro snart också!

Tid: 12:32:26
Datum: 2019-10-11
Hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: