Fest hela veckan

 
Ja vart ska jag börja? I fredags (förra veckan) började jag föra med ett gäng kompisar klockan två. Senare på eftermiddagen hamnade vi på en annan förfest som vi hängde på tills vi gick till Sensommarfestivalen där det var LBSB och Martin Garrix som var mest intressant. Under Martin Garrix härjade jag runt i publiken, for hit och dit och tröck mig längst fram till staketet en sväng sedan var jag i mitten, sedan längst bak osv haha. Tappade bort typ alla men vi möttes upp på efterfesten, fast det slutade med att vi somnade.
 
Dagen efter tog jag mig hem för att fräscha till mig innan vi satte igång igen. Blev en repris på gårdagen fast vi begav oss till festivalområdet tidigare. Såg slutet av Hov1 och några fler men De Vet Du och Vigiland var de som var viktigast. Vigiland var riktigt grymma och det var riktigt tråkigt att jag behövde dra tidigt på grund av att jag skulle sätta mig på tåget till Stockholm. Men, men, jag beställde typ allt på donken och satt mig på tåget bredvid en tant som käkade mörötter, haha!
 
Till min besvikelse levererade Stockholm inte speciellt bra väder men som tur var hade jag bra kompishäng istället. Vi promenerade en hel del på söndagen innan vi satt oss i Kungsträdgården och drack vin. Dagen efter var vädret ännu sämre så vi tog det lugnt hemma innan vi drack vin, gick på bio och drack lite mer vin ;)
 
Tisdagmorgon innebar hemgång för att jag skulle jobba klockan två. Jobbade sex timmar och sedan hämtade jag ett gäng kompisar och vi råkade visst festa hela natten hemma hos mig. När jag vaknade dagen efter var det några som var taggade på dagsfest och det slutade med att vi köpte med oss picknick och åkte till Norra berget för att chilla där. Fixade en chafför till min bil och vips var vi på gång igen. 
 
Till sist hamnade vi hos mig igen och festen var igång. Dock ett bra mycket mer slitet gäng och vi däckade nog redan halv två. Tackar vet jag att jag jobbade fredag till söndag för annars hade jag nog fortsatt hela helgen lång (för det gjorde dom andra). Sånt som händer när man har studenter alkoholister till kompisar.

Kommentarer
Yasmine

Hahahha underbart! :D Gäller att passa på haha ;) Kram

Svar: Haha exakt ;)
My Nordqvist

Tid: 15:37:43
Datum: 2019-07-15
Hemsida: http://yasmissy.blogg.se/
Emma Engström

Men åh alltså hur kul låter det inte?! Vigiland skulle jag verkligen själv vilja se, så grym musik!! KRAM <3

Svar: Jaaa se dom om du får chansen!!!! :D
My Nordqvist

Tid: 16:58:22
Datum: 2019-07-15
Hemsida: http://nouw.com/emmaengstrom
Enna Jamakosmanovic

Låter som du har njutit :)

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 18:05:39
Datum: 2019-07-15
Hemsida: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Sara Ekman

Vad kul :D

Svar: Jaa :D
My Nordqvist

Tid: 18:15:58
Datum: 2019-07-15
Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
Emelie Andersson

Haha vilken vecka, jag hade fan varit helt död x) härligt att du har haft roligt iaf <3

Svar: Haha jaaa ganska sliten ;)
My Nordqvist

Tid: 21:10:50
Datum: 2019-07-15
Hemsida: http://nouw.com/emelieanderssoon
Linnéa

Wow, förstår att du njutit rejält det senaste <3

Svar: Jaa :D <3
My Nordqvist

Tid: 12:18:55
Datum: 2019-07-16
Hemsida: http://linnealiebig.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: