Keep on wanting something that won't change

Nikon d7200 + AF-S Nikkor 50mm f/1,8G

En grå tisdag

Hade en labb på skolan idag och blev till största del klar med vår uppgift. Bara lite småfix kvar tills redovisningen men skönt att vara en bra bit på vägen. 
 
Näst på tur var stallet och där hade Qurres vattenkopp svämmat över så hela hans box var blöt. Nu är den lagad och han fick nytt fräscht spån. Alla nöjda och glada! 
 
Cooper gick ett pass i ridhuset där vi varvade galoppjobb över två bommar tillsammans med några delar ur Medelsvår C:2. Vi ska starta det programmet på söndag och jag kom på idag att vi har aldrig ridit igenom det helt, fick inte plats att göra det idag heller på grund av andra som hade hinder i ridhuset. Så kan det gå, haha! Han har varit bättre och bättre med headshakingen igår och idag, men fortfarande oroande mycket. Ber till gud att det ger med sig de kommande dagarna!!
 

Gårdagens uteritter

 
Igår när jag skulle hämta Cooper från hagen låg han och vilade i solen. Mysigt!! Fast han ställde sig snällt upp och följde med mig. Vi gick till travbanan och rejsade på ordentligt. Han hade öronen spetsade framåt och mina tårar sprutade i fartvinden, haha. Kanske ska byta gren till galopp istället? ;)
 
Qurre fick en blandad uteritt med Pernilla och Caija. Blev en del spring och han fick kämpa för att hänga med i Caijas tempo. När hon sprang ifrån honom slickade han öronen bakåt, jobbigt att komma två efter en liten tjej ;) Annars så har han blivit bättre i munnen och blir stundvis jättefin då han suger på bettet och orkar bära sig. Det går åt rätt håll!