Höstbilder

Nikon d7200 + AF-S Nikkor 50mm f/1,8G

Helgen är här

Denna vecka har gått i ett och nu är det äntligen helg, fast för min del är det full rulle ändå. Egentligen började min helg redan i torsdags eftersom jag var ledig från skolan igår. Trots det att jag hade "helg" vaknade jag halv fem och kunde inte somna om. Åkte till stallet strax efter sju och red ut Qurre innan jag följde med en stallkompis och hennes mamma för att hoppa med Cooper. Det gick jättebra och var så roligt!! 
 
 
Klockan ett träffade jag och mamma djurkommunikatören och vi har köpt två tillskott som ska hjälpa för Coopers magsår och är även bra för massa andra grejer. Qurre ska även äta dessa två plus några till som vi måste beställa som bland annat ska hjälpa till med hormonerna så han förhoppningsvis inser att han är valack lite snabbare. Det ska bli väldigt intressant att testa alla dessa tillskott för djurkommunikatören är 110% säker att jag kommer få sååååå mycket bättre hästar. 
 
Fick åka raka vägen till jobbet efter det, jobbade fem timmar och sedan i princip raka vägen till stan där jag och två kompisar gick ut och åt. Ingen rast, ingen ro, men av någon anledning trivs jag väldigt bra med fullspäckat schema, även fast det kan vara skönt med någon lugn dag åtminstone ;)
 
 
Idag ska jag måla andra lagret (vi började i torsdags) på sista delen som ska målas i år i stallet. Därefter ska hela sommarhagen mockas så vi får se vad klockan säger när det är klart. Nu är det dax att sätta gång dagen. Hoppas ni får en bra lördag!!
 

Mardröm

I tisdagskväll när jag och Cooper hade varit ute på tur ställde jag in honom i boxen med hö. Han ville inte äta utan han stod i boxen och var dåsig och helt borta i blicken. Jag visste att något var fel men väntade för att se vad som skulle hända. Efter 20 minuter gav jag honom kvällsmaten och inte ens det ville han ha. Strax därefter började han kicka med benen mot magen och skulle lägga sig, men jag hann stoppa honom. (Livsfarligt om de lägger sig om de har kolik). Tog ut honom och gick en stund och rätt som det var blev han piggare och började äta gräs. Inne i boxen började han äta och betedde sig helt normalt igen. Skönt att det gick över men nu går tankarna att det kanske händer igen fast värre. Lilla hjärtat <3
 
För två veckor sedan var den en kvinna som undersökte honom som är djurkommunikatör och massör. Enligt henne har han magsår eller åtminstone en sur mage som i sin tur sätter njuren i obalans och det kan hänga ihop med hans headshaking. Att han har magsår känns inte alls orimligt och framförallt inte efter denna händelse eftersom han helt klart hade ont i magen. Imorgon ska vi träffa henne igen och få någon form av tillskott som ska hjälpa honom, sedan får vi se vad det blir för resultat.