Min fina fina Cooper <3


Latest

 
I lördags grillade vi för första gången i år.
 
 
Släppte ut hästarna i en liten gräshage som förövrigt är uppäten nu haha. Matvrak. 
 
 
Tacksam över det jobb jag har när det finns möjlighet att sitta ute när det är finväder och stunder där jag kan plugga.
 
 
Jag vet inte hur jag ska varken börja eller sluta med detta inlägg. Det är jobb, plugg och Cooper som jag försöker hinna med under dagarna och det är alldeles tillräckligt. Jag har, som jag berättat tidigare, tre tentor nästa vecka och jag har haft väldigt mycket panik inför framförallt matten. Kommer överleva om jag får omtenta på de andra två men just matten m å s t e jag klara! Det är en brutalt svår kurs och av just den anledning vill jag få den överstökad, och vill verkligen inte sitta med den där rätt ut sagt skiten i sommar. Samtidigt vill jag inte strunta helt i de andra tentorna heller utan måste försöka vara lite förberedd där också. Jag har fortfarande tid men verkligen inte orken. Är fruktansvärt trött och motivationen är på minus. Trodde att jag skulle få energi till slutspurten av resan men istället vill jag ta en enkelbiljett till Karibien och aldrig mer komma tillbaka. 
 
Längtar såååå mycket tills nästa fredag då jag lämnar in sista tentan. Snälla hjärna, kan du inte lära dig allt lite snabbt nu????

Dressyrtävling Timrå 26 maj

 
Då har vi gjort vår debut och vi nådde nästan målet på 60%. Hamnade på 59,405% och då hade vi två rejäla missar så vore det inte för de hade vi nog hamnat på närmare 61%. 
 
Det var 25 grader och gassande sol, jag svettades i shorts och linne så ni kan tänka hur skönt det var att ta på sig tävlingskläderna. Och ännu värre för Cooper. Framridningen var inomhus och där var det svalt och skönt som tur var. Han kändes fin när jag red fram så var bara att försöka få till det på banan också. Väl på banan var han inte lika spänd över ryggen och han gick hyfsat framåt från början. Energin tappade vi lite allt eftersom i programmet vilket drog ner lite poäng här och där men för att vara så pass varmt är jag nöjd över hans prestation. Vi fick några 7or på bland annat en öppna och ett enkelt byte. Såå roligt!!! Nu vet jag att det inte är någon omöjlighet för oss att komma upp ett par procent till och jag har redan anmält oss till både Msv C:1 och Msv C:2 om en och en halv vecka. Spännande!!