För fyra år sedan

..gjorde jag och Cooper vår lokala dressyrdebut. En LC:1 på 61,7% och jag var väldigt nöjd över vår prestation. Tänk att vi inte varit under 60% en endaste gång! Får hoppas det håller i sig även nu när vi kommer starta bland storhästar på långbana. 
 
 
Sexåringen Cooper på sin första start. Miniponnyn <3
 
 
...och såhär såg han ut i oktober, vår andra LA:P1 på 62,63% och vår sista ponnystart. Utvecklingen vi gjort tillsammans slår allt, drömponnyn <3

Framme i Gbg

 
Gårdagens middag på IKEA i Gävle och kvällsmys på hotellet i Örebro framför Timrås bortamatch mot Karlskrona. En vinst med 2-5 satt väldigt fint!!!!
 
 
Första gången jag åt hotellfrukost sedan vi var i Nya Zeeland och svensk hotellfrukost slår nog allt! Var såklart tvungen att äta en våffla (delade faktiskt med mamma) med nutella också. Man måste passa på när det finns ;)
 
 
Strax efter ett kom vi fram till Göteborg. Har hunnit med att ta en promenad runt kvarteret, känns ovant att det är barmark med tanke på våra 1,5 meter snö hemma ;) Tur man får uppleva riktig vår här nere!

Skärtorsdag

Gårdagen rusade förbi och jag slocknade redan klockan tio för var riktigt trött. Fyra timmars labb i den tråkigaste kursen och därefter matteföreläsning var inte den roligaste dagen i skolan om man säger så. I stallet hann jag bara med Cooper och det blev ändå stressigt. Sladdade in på gymmet en minut innan passet började!
 
Nu ska jag städa hela huset och packa väskan för senare i eftermiddag styr vi bilen mot Göteborg! Blir dock en mellanlandning i Örebro eftersom vi kommer iväg så pass sent. Vi kommer stanna i Göteborg tills på tisdag så det blir en skön liten semester hos min bror. 
 
Vad ska ni göra i påsk?