Hundvakt, tentaresultat och normalt rum

Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
 
Haha alltså sista bilden. Snyggt Cira!!
 
Vi är hundvakt åt Fanny och Cira i helgen så igårkväll tog jag fram kameran och fotade när de busade. De är brutalt snabba så det gäller för en annan att vara ännu snabbare. 
 
Igår kom de sista resultatet från tentorna och därmed har jag fått tillbaka allt förutom en labbrapport. Ett E, ett B och mitt första F. Den 20e tentan jag skrev blev ett F så har klarat mig bra ändå. Tog lite ledigt från allt pluggande i väntan på resultaten men snart ska jag ta tag i programmeringen och försöka få klart det snabbt så är det bara att kötta matte sista veckorna innan omtentan. 
 
Annars då? Fönsterbytet är klart och mitt rum har återigen fått gardiner och rullgardiner. Har sovit med två presenningar för fönstrena de senaste veckorna - snyggt!! Detta innebär också att vi kan börja planera för att renovera mitt rum, längtar!! 
 
Idag jobbar jag sista dagen för denna vecka så ikväll får jag helg. Är ledig i två dagar för att ladda upp inför nästa veckas 56 timmars-vecka. Jippie! 

Vad några extra lediga timmar kan göra

Igår gick jag på mitt schema på jobbet som varar i åtta veckor framåt. Kommer tyvärr jobba väldigt många tolvtimmars-pass under hela sommaren, tror nästan hälften av mina pass är just tolvtimmars. Det är egentligen inte jobbigt att vara där de extra timmarna utan det som blir drabbat är Cooper och allt annat jag vill göra. För att ta gårdagen som ett exempel: hade ett sådant pass vilket är 8-20. När jag hade slutat åkte jag direkt till Cooper och longerade honom över bommar i ridhuset, han hade stått ute under natten så jag slapp mockningen (sparade lite tid). Stannade till på gymmet för ett arm- och axelpass innan jag landade hemma strax efter elva.
 
Idag jobbade jag endast fem timmar och då kan vi snacka om skönt! Efter jobbet hämtade jag en kompis som jag inte träffat på länge, pratade på en massa innan det var dax för fotbollen. Hejja Sverige!!! Åkte sedan till stallet och red både Cooper och Caija i ridhuset. När jag kom hem gick jag ut och sprang en vända och nu ligger jag i sängen och inväntar John Blund. 
 
Visserligen var dagens jobbpass väldigt kort men snacka om skillnad när man får några extra lediga timmar på en dag.
 
 
Såhär pigg var Cooper efter dagens pass. Har varit lite orolig för honom senaste dagarna på grund av att han varken känts eller sett helt fräsch ut. Inte att han varit halt utan snarare spänningar/låsningar i kroppen. Idag var det likadant men han blev mycket bättre på slutet, hoppas jag lyckades släppa på lite i alla fall.  
 
 
Lilla Caija skötte sig bra. Hon har gjort stora framsteg och det är roligt när resultaten börjar synas. Hon måste jobba vidare på bärigheten och då kommer det bli bra!
 
 
Sommarkvällar <3
 
 
Min utsikt när jag sprang

Finvädret kom tillbaka

Nikon d3100 + AF-S Nikkor 50mm f/1,8G
 
Idag har jag en ledig dag och har redan hunnit med att båda gymma, rida, stängsla hage och handlat. Nu väntar jag på att Mattias ska komma så vi kan åka till stranden!! Tills vidare får ni några till bilder på Bodil.