När föräldrarna kommer hem

 
Igår kom mina föräldrar hem från en motorcykelsemester i Litauen och hade med sig denna present till mig. Den doftar mumma och älskar designen på flaskan, om man nu kan kalla det flaska haha. Exklusiv, fin och perfekt helt enkelt! 
 
Tack, tack, tack mamma och pappa <3 
 

Misslyckat men lyckat ändå

Imorse begav jag mig till stallet för att ta ut hästarna samt mocka och fodra åt allihopa. Det var otroligt skönt att göra allt i lugn och ro och inte behöva passa en enda tid! När jag var färdig lastade jag Cooper och åkte iväg men det visade sig att vägen in till paddocken var igenbommad. Det var bara att vända och åka hem igen.. Stannade dock vid ridhuset när vi ändå var ute och åkte så vi hoppade där istället. Cooper tyckte det var väldigt konstigt men han tackade nog för skjutsen efteråt ;) (Rider alltid dit annars).
 
Ställde fram en trekombination med ett galoppsprång mellan varje hinder, 5,5an samt ett litet räcke. Började lite lägre för hade ingen aning om hur han skulle reagera men han hade fullt fokus på uppgiften och hoppade mer än gärna. Två gånger travhoppade han oxern i 5,5an så orken var kanske inte på topp men vilja fanns det minsann!! Höjde upp till ca 90cm överallt och han hoppade utan problem men vi fick avsluta efter några språng för då var han sjöblöt. Det var roligt att han var så pass positiv vilket han har varit det de senaste gångerna vi hoppat hemma även fast det inte blivit speciellt mycket i sommar. Synd att vi inte riktigt får fram det på andra platser bara. 
 
På onsdag funderar jag på ifall vi ska ta oss iväg på en pay and jump. Hade varit roligt!
 

Äntligen!

Nu har jag gått på åtta dagars ledighet!!! Äntligen!! Kändes relativt enkelt att åka till jobbet imorse och dagen gick ganska fort för den delen också. Kan nog berott lite på att det spöregnade och åskade ute så det gjorde mig ingenting att jag jobbade. Tänk vilken påverkan vädret har på oss ändå! Imorgon ser det ut att vara lite molnigare på förmiddagen och inte dödsvarmt för den delen heller så jag lastar Cooper och åker iväg för att hoppa i en paddock som ligger en kortare bilresa från stallet. 
 
Igår red jag honom i ridhuset och hade tänkt hoppa men blev bara ett litet sockerbitshinder som han fick skutta över ett par gånger. Tycker det är svårt att komma till riktigt arbete för efter uppvärmningen rinner svetten på honom, stackarn. Hoppas därför på att det kan vara skönare för honom ute i en paddock än i ridhuset. Idag fick han vila, åkte upp och pussade lite på honom efter jobbet. Han ger mig min livskraft <3  
 
 
Bjuder på två bilder på Ellispellis när jag försökte leka med ett blomblad. Hann bara med dessa två bilder för sedan var jag omringad av ytterligare tre hundar, inte det enklaste när man vill fota en i taget, haha!