Blåbärssmoothie

Gjorde mig en god smoothie tidigare idag efter både stall och skola. Började min dag i stallet redan klockan sju imorse för att jag skulle hinna med mig innan skolan. Behövde nämligen checka av Cooper eftersom han inte visat några symtom i två dagar (under kvällstid och ville därför se på morgonen). De var tyvärr tillbaka och veterinärtiden står kvar. Dock har vi fått flyttat den till fredag istället för imorgon ska det vara snökaos här, kan komma upp till 60cm snö(?????). Skolor har stängt och ja då tänker inte jag bege mig ut med Cooper på vägarna! 
 
Var klar i stallet strax efter nio och då fick jag rappa på ganska rejält för att hinna till skolan i tid. Klarade mig precis, tidsuppfattningen är på topp! Efter skolan satt jag med en datalabb en stund och nu ikväll var vi iväg och tränade. Nu är klockan inte ens halv tio men jag är redo för sängen! 

Rakad

Nu är Herr C klippt och redo för hårdträning. Som vanligt tuffsig kring armhålor och ljumskar men för att vara honom så var han riktigt duktig idag! På slutet blev han otålig för han är så kittlig och då orkade jag inte hålla på längre. Kring bakbenen och ljumskarna var han riktigt duktig för där kom jag åt nästan allt jag ville, dock var det hopplöst i armhålorna. Tur han är ponny och får vara en lurv ;) 
 
Hans problem har inte visat sig varken idag eller igår och imorgon ska jag dit tidigt för att se hur han beter sig vid ridning eftersom det var katastrof i söndags. Fortsättning följer helt enkelt...

På torsdag

Ringde veterinären idag så på torsdag har vi fått tid. Det känns skönt att få honom undersökt så får vi gå vidare därifrån. Den första jag pratade med trodde inte att det var någon idé att undersöka för att det antagligen beror på årstiden. Provade veterinär nummer två och de ville iallfall undersöka honom. Vare sig om det är något fel eller inte så vill jag ändå veta för jag blir dum i huvudet av att gå och spekulera själv. 
 
Annars idag har jag jobbat ett dagpass. Jobbade senast i november så det var på tiden! Får knappt några pass där längre men jag ska försöka skaffa mig ett till jobb för det skulle sitta fint med några fler timmar för kontots del. 
 
Hoppas ni haft en bra måndag!!