Slutspurten innan "helg"

Nu återstår bara ett sextimmars kvällspass imorgon innan jag äntligen får min helg mitt i veckan. Har sedan slutspurten i helgen innan jag är fri, haha!
 
Cooper och Qurre fick äta gräs som kvällsgöra tredje dagen i sträck. Olivia har ridit Cooper så han är redo för hårda pass från och med imorgon. Qurre däremot har fått vila på grund av hans fötter. De såg förskräckliga ut nu ikväll så min hovslagare är räddaren i nöden som kunde komma imorgon!! Så på onsdag kan vi gå ut på tur igen.
 
Imorgon får jag gå upp med tuppen om jag ska hinna med allt innan jag börjar klockan 14. Cooper ska gå i ridhuset, vi ska bygga hage och Qurre ska skos. Det är dax att sova nu alltså...
 

Höstens dressyrtävlingar

Just nu har jag planerat Coopers dressyrtävlingar och blir det som jag har tänkt kommer vi göra sju starter i september och oktober. Det kommer bli intensivt med många tävlingar men jag har valt det för jag vill sätta de två kvalen på 62% så vi kan fokusera på Medelsvår B under vintern. Det hade varit riktigt roligt om vi lyckades med det men då gäller det att alla bitar sitter också. Eftersom vi bara gjort en start så kan jag inte jämföra med något och då fick vi några missar på de moment som vi faktiskt kan plocka poäng på. Det har vi inte råd med eftersom vi redan har några svagare moment. Vi behöver 11 poäng mer än sist så det gäller att höja ribban om detta ska gå.
 
Härnösand 8/9 – Medelsvår C:1
Njurunda 16/9 – Medelsvår C:1
Kungsnäs 22-23/9 – Medelsvår C:1 och C:2
Färsta 13-14/10 – Medelsvår C:1 ?? (klasserna är inte utlagda)
Timrå 20/10 – Medelsvår C:1
 
I fredags hade vi dressyrträning och kom överens med min tränare att vi ska prova ändra hans foder och boosta på honom med mer energirikt foder för att se vad som händer. Fick även order tills nästa träning, han ska inte backa av in i skolorna så det blir hårdträning på det. Nu ska vi träna, träna och träna!!!
 

Hallådär!

 
Här har det ekat tomt ett tag men det har sina anledningar. I både onsdags och torsdags blev det bra väder igen så vad passade inte bättre då än strandhäng? Man vet inte hur många sådana dagar vi har kvar denna sommar så det gäller att passa på.
 
 
I onsdags var jag uppe med tuppen för att rida båda hästarna, Cooper gick till travbanan och Qurre fick utforska ännu en ny väg. I torsdags började hoppträningen för Coopers del och han skötte sig riktigt bra måste jag säga. Inte en tvekan från hans sida och han hoppade snällt över trots att jag inte red helt perfekt alla gånger samt att han var trött för de var vaaarmt. När vi var hemma igen fick Qurre gå en kort vända i skogen och han verkade inte vara allt för van vid det. Snubblade här och där samt att han inte förstod det här med en stig, haha. Cooper var likadan när vi köpte honom så med tiden kommer Qurre också bli en bra skogshäst! Igår dressyrtränade jag och Cooper så nu är jag taggad på att träna, träna träna!! Qurre skulle ut på tur men det började spöregna och när det väl slutade var jag tvungen att åka hem för att hinna till jobbet... Fulla muggar! 
 
Jag jobbar 110% från och med igår fram tills tisdag. Olivia ska rida Cooper tills på måndag då jag har de underbara tolvtimmarspassen tre dagar på raken. Tänkte lägga lite tid på Qurre från backen och han hade trampat av sig båda framskorna idag så det är ändå ingen idé att rida. På tisdag får vi ordning på fötterna igen!! 
 
 
Tog en kortare promenad med Qurre och sedan hämtade jag Cooper så fick de käka i 40 minuter. Kvalitetstid en lördagskväll med grabbarna <3