När livet fallerar totalt

Tänkte bara säga hej och hejdå för nu. När man tror att livet är fantastiskt och man dansar på moln då kommer världens käftsmäll, en kniv går rakt in i hjärtat och hela livet försvinner på en millisekund. Fan också. 
 
Take back the words that will break down my world, I don't know what is worse now, the lies that fool me or the truth that hurts
 
 
 

Helgen är kommen

Hallådär fredag! Inte för att jag har direkt någon fredagsfeeling, mestadels för att jag jobbar imorgon plus att det lär bli en hel del plugg i helgen. Nästa fredag lär det bli fredagsfeeling när jag lämnar tentasalen efter tre tentor skriva under veckan! Längtaaaaaaar. 
 
Vad händer idag då? Ingenting intressant vad jag vet just nu. Mattias skulle kanske dyka upp efter att han skrivit sin tenta så vi kan umgås litegrann. Cooper måste ridas för han kommer vila imorgon, kanske får till en tripp till gymmet och tillsist detta eländiga och tjatiga plugg. 
 
Hittar ni på något roligt idag?
 
Skulle ju beställa tavlor av mina studentbiler också! Det kanske jag kan göra idag!

Bett-testande

Nu under vår "mini-vila" hade jag tänkt prova hans gamla bett som han gått bra på fram tills förra hösten. Därefter har det bara varit novabett (ett mjukt böjbart gummibett) som funkat bäst och jag har tävlat dressyr på ett rakt gummibett med metallkärna, det har dugit men jag märker att han inte är helt tillfreds med det vilket såklart inte känns bra.
 
Idag provade jag alltså ett tvådelat eggbett och till min förvåning var han väldigt lugn i munnen. Det kan varit en engångsföreteelse för jag vet hur det varit tidigare, fast samtidigt fick jag ändå en bra magkänsla så jag hoppas innerligt att detta fortsätter. Kommer för det mesta rida på novabett för han tuggar sönder sina tänder av metallen men eftersom det inte är tillåtet på dressyrtävlingar måste jag ha ett annat där på sidan av. Håller alla tummar och tår för att detta funkar!
 
Fast önskar ännu mer att Svenska Ridsportförbundet kan ta tag och ändra sitt regelverk så att man får tävla på nova istället, typ det snällaste bettet som finns på marknaden... Sjuka regler. Man får stoppa in två metallbett i munnen på hästen men inte ett mjukt böjbart gummi. Ni hör ju själv hur det låter.. 
Foto: Jennie Börs