Tilliten är viktigast

Dagens övning som jag fixade ihop lite snabbt imorse, den blev riktigt bra. Kombinationen var med ett galoppsprång mellan och hela övningen gick att rulla på i en evighet. Efter kombinationen kunde jag välja trippeln eller oxern, efter oxern kombinationen igen, efter trippeln ta ett varv och hoppa oxern osv osv. 
 
Började värma upp på en volt och skuttade över lilla. Rak, yttersida, aktivera inner bak, rak, yttersida var mina tankegångar. Otroligt tydligt om någon av sakerna fattades för då blev språnget katastrof. Fungerar det inte på det lilla går det inte på de andra heller. 
 
Övergick sedan till att hoppa igenom alla hinder ett par gånger innan vi tillslut rullade på allt. Från början när hindrena låg på 80-90 hoppade han väldigt enkelt och jag kämpade med att vänta på honom och låta honom ta oss till hindret. Han var fantastiskt duktig, får också ge mig själv lite beröm som faktiskt inte strulade till det för honom. Framsteg!
 
I mitten hade vi en liten svacka, eller snarare jag. Höjde upp så det var ca 95-105 och bara för att hindret höjdes 15cm skulle jag hoppa av 50cm längre ifrån. Jo men ellerhur va, sa Cooper. Försökte bryta det mönstret och hoppade lilla ett par gånger och trippeln som han hoppade kanoners på, sedan provade vi igen och tillslut var vi tillbaka där vi började. Dock är det väldigt svårt för när vi kommer upp i lite höjd måste jag vara med hela tiden och verkligen rida, samtidigt som jag inte får hålla på och störa honom så vi tappar rytmen. Hmmmmm... klurigt! 
 
Han hoppade kanonfint iallfall och det är huvudsaken. Hans självförtroende blir verkligen bara bättre och bättre och det behövs verkligen för att jag ska våga lita på honom. Vår tillit till varandra är viktigast!

Kommentarer
A M

Kan tänka mig att det är väldigt viktigt att lita på en häst och även tro på sig själv. Jag red när jag var lite, saknar det så himla mycket! :(
sv: Ellerhur ! :D

Svar: Ja men verkligen annars funkar ingenting :) ja det förstår jag! :(
My Nordqvist

Tid: 07:26:13
Datum: 2017-03-08
Hemsida: http://alicemalmstrom.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så härligt att det går bättre och bättre! :)

Svar: Ja verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 07:27:41
Datum: 2017-03-08
Hemsida: http://spontan.blogg.se
Bella

Sista bilden är så fin!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 09:05:26
Datum: 2017-03-08
Hemsida: http://nouw.com/bellss
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Härlig, gillar den sista bilden.

Du när man besöker din sida börjar ett program laddas ner på datorn? Misstänker att det är något virus så du vet :)

Svar: Tack så mycket :) det gör inte det för mig? :o vad knepigt!
My Nordqvist

Tid: 11:01:02
Datum: 2017-03-08
Hemsida: http://www.saramadeleine.se
Emelie Andersson

Otroligt vacker bild i slutet :)

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 11:03:19
Datum: 2017-03-08
Hemsida: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: