Vem beställde vinter?

Jaha då var det vitt på backen igen.... bara för att man ska få uppleva ännu lite mer lera och slask i stallet!!


Sjukaste hände igår när vi fick resultatet av den andra tentan. Ni kanske kommer ihåg att jag sa att det skulle vara helt sjukt om jag ens fick godkänt, och nu klarade jag den med ett jäkla C. Ja ibland börjar man ju undra om det finns lite smarthet innanför pannbenet på mig!


Lite nytt

  • Putssvampar går alltid åt och det bästa som finns är väl ändå att smörja med nya svampar? 

  • Handskarna är likadana som jag har men mina har blivit ganska rejält slaktade på ringfingrarna, dax för nya helt enkelt!

  • Nummerlapp som fästes på schabraket, nu slipper vi allt knöl i tränset!

  • Sporrarna köptes av Rebecka på Ullared för jag har inte fått tag på några gummiklädda i 15mm och sporremmarna köpte jag nu.

  • Har även köpt en brun mössa till Cooper med brun och beige passpoal plus ett vitt dressyrschabrak med brun/guld/glitter och jag vet inte vad på kanterna. Dödssnyggt! Har köpt det begagnat, mössan har jag hämtat men tänkte att det är roligare att se när han har på sig den. Schabraket måste skickas och jag ber till gud att det hinner fram på fredag!!

  • Avslutar med en inte så hästig sak, conceler. Men sånt ska man också ha!

Både bra och dåliga besked

Efter labbredovisningen igår blev jag väldigt less för lärarn ställde frågor som jag både kunde svara på och inte. Vissa frågor sa jag rätt från början men han fick mig att tro att jag hade fel och därför blev jag jätteosäker på mig själv och kändes som jag var helt ute och cyklade. Då blev det bara värre och värre och han märkte att jag vart osäker. Samtidigt var det bra för han lärde mig litegrann också så det var både på gott och ont. Blev iallfall inte godkänt så ska göra lite ändringar sedan ska jag göra ett nytt försök. 
 
Cooper reds av Olivia och de fick jobba med serpentinbågar och volter. Tredje gången hon rider honom och det går bättre och bättre. Olivia sa själv att hon tyckte Cooper var lite svår men hon tycker det är roligt och lärorikt. Cooper gör rätt när hon gör rätt så tror han kan lära sig ganska mycket av honom. Roligt! Har redan planer inför nästa gång.
 
Idag vilar Cooper och jag har knappt gjort någonting. Ganska tråkig dag, men blev bra mycket bättre för en stund sedan när resultatet från mattetentan kom. Ett C lyckades jag få!?!? Ska bli väldigt intressant och se när vi får tillbaka tentorna för att se hur rättningen gått till, haha. 
 
Favorit i repris! Passar ganska bra när det faktiskt snöat idag?!?! Vad är det som föresegår? Var 14 grader i måndags..