ATM

Nu tar jag minihelg! Ikväll ska jag fota Saga, som vanligt ska Cooper ridas och jag tänkte avsluta dagen på gymmet. Men först några till minuter här i solen!!


Det går åt rätt håll

Dagens ridpass började inte speciellt bra. Han tuffade på och var lång och stretig. Försökte få honom att släppa stretigheten i munnen genom öppnar, slutor, framdelsvändningar, skänkelvikingar etc. Bakbenen kom igång litegrann av det så i galopparbetet samlade jag honom en hel del och efter en stund kom han äntligen uppåt och framåt. Då blir han fin! Hoppas på att början av morgondagens pass blir som slutet av detta för då kan vi träna på annat skoj. 


Måndag och en ny vecka

Hallådär! 
 
Måndag och en ny vecka. Dock en vecka som jag längtar oerhört mycket tills den är slut då jag till helgen jobbar 8-20 fredag-söndag. Jippe! Som tur är har jag bara en sådan helg på hela sommaren så känns skönt att få den överstökad. Fram tills dess har jag tre lättare jobbpass så jag ska försöka komma ikapp livet litegranna efter helgens röj. 
 
Först ut idag var gymmet och det blev ett väldigt ostrukturerat benpass för jag hade jättesvårt att fokusera. Det tog ganska bra ändå så ingen träning görs i onödan! Cooper fick även komma ut - efter tre dagars vila. Han hade en hel del överskottsenergi som han inte riktigt kunde handskas med så han fick springa av sig litegrann och jag hoppas på en aningens trevligare ponny imorgon. Kan inte kräva speciellt mycket av honom då jag vet att han mår bäst av aktiv vila och att inte bli helt stående. Får skylla mig själv helt enkelt! 
 
Foto: Victoria