Kvällsdax

Godkväll! 
 
Idag vaknade jag strax innan 7 och var knappt trött, sen när hände de senast? Skönt! Hade 4 timmars labb på skolan och den var väl ungefär totalt världelös om man får beskriva det så. Igår på övningen började jag äntligen förstå vad kursen handlade om men idag var allt kaos igen. Kommer bli intressant detta! 
 
Åkte till stallet på eftermiddagen och blev där ett par timmar. Cooper fick jobba över bommar och skötte sig väldigt bra, mer om det i ett annat inlägg. 
 
Imorgon är planen att jag ska vakna strax efter 7 och åka upp till stallet. Vad ska man annars göra en ledig dag? Cooper ska hoppas och jag tänkte ta ett styrkepass efteråt, på kvällen är det boxpass som vanligt och eftersom jag inte tränat sedan i fredags klagar jag inte på att det blir lite extra. 
 
Men ska jag orka pallra mig upp tidigt är det bara att börja göra sig redo för sängen. Godnatt!
 

Måndagsdressyr

Gårdagens dressyrpass gick väldigt bra på herr C. Jag gav han lite signaler och han gjorde nånting rätt av det, så det ska vara eller? ;)
 
Började värma upp lite enkelt, red öppnor längst långsidorna och flyttade honom för skänkeln hit och dit på mitten. Han var fin i skritten och traven men galoppen var lite sisådär. Han ville inte suga på bettet vilket gör det omöjligt att få nån kontakt med honom. För att få bukt med det fick han rulla på i förvänd galopp och rätt som det var kom suget. Perfekt! Red i ca 50 minuter och sista halvtimmen var han sååå fin! Bra trav, gjorde några bra öppnor i trav(!!) och ett par fina skänkelvikningar. Avslutade med att rida igenom LB:1an och det gick helt okej. Travökningarna och avbrottet mellan den ökade galoppen till trav som vi måste jobba på. 
 
Ska boka försöka boka in en träning för Linda ganska snart så kanske vi kan få lite tips inför tävlingen. 20 dagar kvar!
 

Ny vecka, ny förkylning eller?

Jag har gått och blivit förkyld igen?!?! Har inte varit 100% frisk sedan november typ så börjar bli less. Var väl i princip frisk i två veckor nu men fortfarande lite snorig, men nu är hostan igång igen.. Vill inte pausa träningen nu heller, får hoppas att jag är piggare imorgon så kan jag ta ett lättare pass då. Annars är det onsdag som gäller och då blir de ingen återvändo om jag nu inte är halvdöd. 
 
Iallafall så har en ny vecka börjat och Cooper ska sättas i hårdträning. Igår fick han vila eftersom jag jobbade men nu är det fullt ös tills på lördag då jag jobbar heldag igen. 
 
Hans vecka ser ut som sådan:
Måndag: Dressyr 
Tisdag: Kavaletti och bommar
Onsdag: Hoppning av något slag
Torsdag: Uteritt
Fredag: Lättare dressyrpass/jogging
Lördag: Vila
Söndag: ?