Hopptävling Timrå 25e februari

Idag var det dax för hopptävling igen och jag är väldigt nöjd över Cooper. Han är fräsch igen vilket är det absolut viktigaste. Ser vi till resultatet är det bara på grund av mig. Är arg och besviken på mig själv att jag inte kunde rida som planerat utan att jag ramlade tillbaka i gamla mönster som verkligen inte fungerar. 
 
Framhoppningen var helt perfekt. Han hoppade kalasfint och jag satt bara och höll om med benen och han skötte resten. Finns inget att säga utom att han var jättefin! 
 
Inne på banan var han coollugn och vi galopperade runt litegrann innan vi fick startsignal. Första hindret gick bra, likaså andra. Mot tredje hindret bröt jag alla planer och tankar på hur jag skulle rida och jag drev på för jag ville att han skulle hoppa av tidigt, vilket han svarade med ett "absolut inte" och stannade. La en volt och kom igen och då satt jag bara och höll om och han skuttade över. Fyran hoppade han och sedan kom 5an och jag gjorde likadant igen, tröck på honom och samma visa där, ett stopp. Kom en gång till och upprepade allt ännu en gång och därmed uteslutna. Kom en tredje gång och höll bara om med benen och han hoppade över jättebra. Fel att göra rätt på en gång? 
 
VARFÖR KAN JAG INTE VÄNTA PÅ HONOM??!?! Blir så frustrerad... Förr behövde jag jaga honom över hindrena men nu behöver jag bara visa vägen och ge honom förtroende så hoppar han. Varför vill jag hoppa av 2 meter innan hindret? Finns ingen logik någonstans. Gör om gör rätt!! 
 
Cooper var alltså hur fin som helst och jag är otroligt glad för det. Fick bekräftat att det var ryggen som spökade och nu är vi tillbaka på banan igen. Nu ska jag bara lära mig rida!!

Kommentarer
Ida

åh vad fina bilder!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 20:52:18
Datum: 2017-02-25
Hemsida: http://iidajohansson.se/
Jessica Högberg

Tråkigt att det blev så men kul att hästen är bra igen!

Svar: Ja verkligen! Det är huvudsaken :)
My Nordqvist

Tid: 00:19:24
Datum: 2017-02-26
Hemsida: http://lchftrollet.blogg.se/
Alice

Synd att det inte riktigt som planerat, men sådär blir vi alla i stunden ibland, speciellt om det gäller en gammal vana, var inte för hård mot dig själv och tagga till för nästa gång istället! :)

Svar: Ja men precis, man får bara komma igen och köra ännu hårdare :D
My Nordqvist

Tid: 09:04:10
Datum: 2017-02-26
Hemsida: http://lallizzlife.blogg.se
Emma Broberg

Härligt att det gick bra! :D

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 16:39:18
Datum: 2017-02-26
Hemsida: http://www.nouw.com/emmabroberg
N

Kul :D

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 23:34:57
Datum: 2017-02-26
Hemsida: http://nathalienyren.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: