Jag överlevde mina tre veckor!!

Det blev en lugn torsdagskväll för min del. Jag och Mattias var iväg och köpte spån när han slutade skolan så nu har Cooper lite att sova på ett tag framöver. Har även varit och handlat med mamma innan vi placerade oss framför TVn. Vad mer hittar man på en regnig kväll? Sitter just nu och inväntar Mattias igen innan det är läggdags. Händelserikt? Jag vet!
 
Nu ikväll är det 3 veckors sedan olyckan och imorgon ska jag äntligen få sitta på min älskade ponnys rygg igen, någon som missat att jag längtar??? <3 <3 <3 

Longering

Tror en viss Cooper saknat en del uppmärksamhet från min sida. Han kom till mig direkt i hagen och när jag vände ryggen till mot honom i stallet blev jag nafsad i axeln. Tur han oftast bara biter i tröjan, inte jätterhärliga nyp annars ;)
 
Igår hade Olivia ridit i ridhuset så idag longerade jag honom. Han var lite vinglig i vänstervarvet och åt höger ville han gå utåtställd. Annars såg han trevlig ut i kroppen, blir intressant och se hur han är imorgon då jag sitter upp igen. Kan hända en del på tre veckor. Nästa vecka ska han bli genomkollad av kiropraktorn igen. Jag hoppas på att han är fräsch i ryggen men jag tror det kommer behövas något ingrepp i nacken/käken. Bra att få det fixat!
 
 

Slappdag

Det blev strax över fem timmar i solstolen och jag skippade faktiskt stallet. Det händer inte ofta men har varit orklös hela dagen och då fick det helt enkelt bli så. Olivia och hennes föräldrar sköter allt så bra och då kan jag ta en stallfri dag med gott samvete. Kan inte sluta tjata men bara en dag kvar tills jag får hoppa upp igen!! Galet att snart 3 veckor har passerat sedan jag fick frakturen. Tiden har verkligen sprungit förbi!