We made it to the weekend

Även fast det inte kommer bli något party för mig på ett bra tag så måste man ändå få ha lite partyfeelings ;)
 

Gårdagen sprang iväg väldigt fort och jag landade hemma 21. Vet inte hur det gick till egentligen för jag slutade skolan 5 och åkte raka spåret till Cooper, där jag blev fast hela kvällen. Tiden går fort när man har roligt!
 
Vi var totalt 4 i ridhuset varav en hade träning vilket gjorde att det blev väldigt trångt. Fick inte riktigt fram Cooper dit jag vill ha honom men det var ändå inte katastrof. Han jobbade på bra under de förutsättningarna vi hade. Flyttade honom en hel del vilket är ett av de största fokuset varje dag. Blir bättre och bättre så tillslut ska de väl sitta! Idag jobbade vi med samma sak fast utomhus plus en hel del rejsgalopper! Flyttade honom hela tiden så vi gick sicksack över vägen. Där emellan rejsade vi i uppförsbackarna och hade det superroligt! Sista biten hem hade han så fruktansvärt mycket energi och jag kunde verkligen samla ihop honom så han nästan gick på stället. Utifrån det försökte jag ge mig på galoppombyten. Han gjorde ett helt klockrent och jag blev helt chockad, haha! Fick till ett annat helt okej så det finns hopp om detta också!! 
 
Annars idag hade jag skola på förmiddagen och stannade till på gymmet efteråt för att ge magen en omgång. Ikväll blir det nog lugnt, måste ladda inför dressyrträning imorgon förmiddag! 
 

Kommentarer
Tilda Barkselius

Vad tråkigt att du inte riktigt fick honom dit du ville, men underbart att helgen är här!

Svar: Ja verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 23:20:20
Datum: 2017-04-28
Hemsida: http://nouw.com/tildabarkselius
fridachristina

Vilken härlig bild!

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 09:04:33
Datum: 2017-04-29
M O A

Va synd att de blev så trångt! :(

SV: Ja, verkligen supermys man får ta vara på sådana kvällar! :D

Svar: Ja verkligen :(
My Nordqvist

Tid: 10:59:29
Datum: 2017-04-29
Hemsida: http://moaahlgren.com

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: