Skärtorsdag

Redan påsk!! Vart tog tiden vägen?? Jag, mamma och pappa ska åka till Vemdalen men kommer hem redan på lördag för att Cooper måste fixas inför tävlingen på söndag. 
 
I veckan har jag haft det lugnt på skolfronten. Hade en föreläsning plus labb i måndags och då lyckades jag få godkänt på två labbar. Sköönt att det är gjort må jag säga! Bara det svåra kvar nu... Dock borde jag ha pluggat lite mer än vad jag gjort nu de andra dagarna, har verkligen inte orkat så har skjutit lite på det. Ovanligt att det händer..
 
Har tränat och varit i stallet istället. Mycket roligare! Dock har jag kört slut på mina ben och jag börjar undra vilket århundrade de ska vara tillbaka. I måndags fick de ett ganska hårt styrkepass och jag kunde äntligen köra på de vilkter jag hade innan ryggen pajjade. Kändes inte speciellt tungt heller så det tar sig! Avslutade med 2km intervaller på löpbandet. I tisdags var jag på pass och självklart var det i princip bara fokus på ben denna gång. Jippie!!! Haha... Avslutningsvis igår sprang jag 5km på förmiddagen och på kvällen var jag på boxpass i 90 minuter där det också var en del ben. Nu tar jag påskvila och får hoppas benen håller i slalombacken. 
 
Cooper fick hoppa över två mindre oxrar igår och jag fick äntligen den känslan jag sökt efter så länge. Igår natt låg jag vaken och funderade och de tankarna följde med över hindrena igår. Ska berätta mer om det! 
 

Kommentarer
norrsken emmish

Vill önska en glad påsk! =)

kram

Svar: Tack detsamma :)
My Nordqvist

Tid: 08:56:09
Datum: 2017-04-13
Hemsida: http://nouw.com/lillemmish
Denise

Ha en härligt vistelse i Vemdalen 😍

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 14:14:09
Datum: 2017-04-13
Hemsida: http://hundlivet.se
Johan

Hoppas ni har det bra och att det går bra att åka siodor idag! Blir det bra en dags skiodåkning då eller? Tänker om ni skulle hem redan imorgon...

SV: Haha ja, jag älskar de där gamla klassikerna! Det är riktig nostalgi och jag bara äälskar nostalgi! :D

Ja... vi ramlade ur, igen. För femte gången på sexton år. Det är inte kul just nu, demenn här veckan har iaf varit bättre än förra veckan, för då mådde jag inte bra över det där...

Svar: Ja det var helt okej i backarna :) Ja vi åkte bara i fredags :)
Nej verkligen tråkigt :(
My Nordqvist

Tid: 14:05:10
Datum: 2017-04-14
Hemsida: http://schumacher4ever.blogg.se
Natalia Richardson

Oj som du tränar. Duktig du är tycker jag,kram.

Svar: Tack så mycket :)
My Nordqvist

Tid: 21:45:17
Datum: 2017-04-17
Hemsida: http://nathalias.blogg.se/nattisnyaliv/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: