Två bruna

Äntligen fredag och helg!! <3 Hade endast 45 minuters skola idag sedan var jag och Jenniefer på Birsta, råkade shoppa lite mer hehhe. Dunderskönt att börja helgen på det viset! Nu ikväll har jag varit på hockey och sett Timrå vinna överlägset med 4-0. Grymt!
 
Mellan allt ihop har jag spenderat ca 4 timmar i stallet. Där möttes jag av en inte alls så lerig Cooper. Någon trivs i detta väder! Vi gick till ridhuset och gissa vad vi tränade på? Kan det varit galoppfattningar? Idag gick det superbra och känns som han verkligen börjar förstå. I höger varv går det i princip felfritt, medans i vänster behövs lite mer träning men det kommer mer och mer. Så roligt!!
 
Efter Cooper var det dax för Pecet. Var en månad sedan ungefär jag red honom sist och nu var han riktigt trevlig faktiskt. Tidigare har han inte accepterat bettet och handen på en gång utan man har fått lirkat och haft sig, medans idag var han tillfreds i munnen på en gång och jag kunde jobba med lite andra saker. Vi provade på lite skänkelvikningar för det förstår han inte speciellt mycket av och Saga tycker inte riktigt att hon kommer åt honom. Flyttade honom några steg i taget för att han skulle förstå och det gick ändå bra tycker jag. Man får gå fram sakta med säkert! Roligt att se att de är på rätt väg iallfall och jag har känt stor skillnad för varje gång jag ridit honom. 
 
Cooper ser så spinkig ut när man ställer upp PC bredvid honom. PC är några storlekar grövre haha ;)

Skönaste dagen på länge

Började dagen med utsläpp av hästarna. Stallägarna har nämligen dragit iväg för att se Justin Bieber de fuskisarna! Jag ångrade mig i sista sekunden och lät Cooper vila helt och hållet, skönt måste jag säga. Mockade bara och fixade innan jag åkte hem för att invänta skolan. Började inte föränn 13 så jag passade på att plugga lite matte så jag fick något vettigt gjort. Ligger ganska bra till i alla kurser så känner inte att jag behöver stressa med något. 
 
På skolan hade vi en föreläsning där han gick igenom lite om vad den examinerande labben kommer handla om. Inte jättetaggad inför den på måndag.. Men men, skönt att få det överstökat. 
 
Efter skolan mötte jag upp Mattias på Birsta för nu var det dax för mig att shoppa. Fick med mig ett par jeans, fyra tröjor, en bh, strumpor och trosor. Storhandling! Var även en kortis på Hööks som hade after work med 20% på allt. Behövde bara läderbalsam och svampar så jag var tråkig och köpte bara det. Coopers garderob och min hästgarderob har fått så mycket saker på senaste tiden så höll i pengarna där. 
 
Nu ikväll har vi bara suttit och tagit det lugnt hemma hos Mattias. Mysdag helt enkelt! 
 
Imorgon är det fredag sedan LÖRDAG. Sååå taggad! Är fest med skolan hela dagen därefter ska vi dricka drinkar på pinchos innan det är dax för krogen. Kommer bli grymt!

Grundlabbarna är klara och en superfin Cooper. Bra onsdag!

Idag hade jag äntligen sista labben innan examinationen. Har haft totalt 22 timmar labb i den kursen och nu återstår bara den sista avgörande på 9 timmar. Ska bli skönt när den är över måste jag säga!! 
 
Annars idag så gick jag och Cooper till ridhuset för att nöta galoppfattningar. Det gick riktigt bra i höger varv medans i vänster var han väldigt tjurig i inner. Efter en stund när han kom på vad han skulle göra så var han väldigt duktig. Han gjorde superfina fattningar så nu har jag ökat på svårighetsgraden litegrann att han inte ska trippa in i fattningen utan att han ska kunna trava normalt. Nu blir han så stressad innan fattningarna så därför vet han inte riktigt vart han ska ta vägen. Men tycker jag löste det bra ändå för det gick bättre och bättre. 
 
Då går det ännu bättre på fredag när vi provar igen! Imorgon ska han få ta det lugnt tänkte jag. Antingen longerar jag honom eller så rider vi ut en sväng. 
 
Nu ikväll har jag varit iväg och tränat så nu sitter jag nyduschad och väntar på Mattias så jag får lägga mig i en renbäddad säng. Myyys!
 
Någon som är sugen på en lagottovalp? Lilla Eliaz är tillsalu. Sötaste lillen!!